(0)

Baidarių nuoma

Kaina
3 - 18 €
Papildoma informacija
Plaukiojimas šalia esančiame ežere, kaina –14 €/dienai arba 3 €/valandai. Organizuojant žygius upėmis – 18 €/parai + transportavimo paslaugos - 0,50 €/km.

Baidarės, tai puiki pramoga, norint aktyviai, įdomiai ir linksmai praleisti laisvalaikį. Kadangi greta sodybos yra ežeras, galima surengti pažintinį pasiplaukiojimą po ežero salas arba lenktynės jame. Taip pat galima rengti žygius upėmis.

Kitos patirtys
Pirtis
Pirtis ant ežero kranto, dviejų patalpų - sauso garo (sauna) ir šlapio garo (rusiška). Priepirtis su vaizdu į ežerą. 
Skaityti
Sauna su žolelių kvapais
Pasimėgaukite pirties teikiamamais malonumais, kuriuos praturtina aromatingi, atpalaiduojantys žolelių kvapai. 
Skaityti
Lietuviškos pirties ritualas
Lietuviškos pirties ritualai – tai pirties paslaugos sveikatos ir savijautos gerinimui bei grožio puoselėjimui: vanojimas įvairiomis vantomis, garų terapija, vaistažolių arbatos, kūno šveitimas natūralios sudėties mišiniais, įtrynimas aliejais, medumi ir t.t.
Skaityti
Procedūra pigmentuotai veido odai
  Procedūra skirta pigmentuotai, raukšlėtai odai. Procedūros metu naudojama profesionali itališka WORLD OF BEAUTY kosmetika. Procedūrai specialiai parinktos kosmetikos ir masažo dėka oda sudrėkinama, įgauna jaunatviško švytėjimo, tampa šviesesnė bei sumažinama pigmentacija. Naudojamų produktų sudėtyje yra tokie ingredientai, kaip migdolų rūgštis, nuo kurios nesilupa oda, nėra odos pažeidimų ar kitų šalutinių poveikių. Migdolų...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai