(0)

Vandens dviračiai, valtys

Kaina
2 - 14 €
Papildoma informacija
vandens dviračiai - 10 €/dienai, 2 €/valandai, valtys - 14 € /dienai 3 € /valandai

Populiari kaimo turizmo pramoga – dviviečiai vandens dviračiai. Tai įdomus, malonus ir sveikas poilsis, kai norisi aktyviai ir naudingai praleisti laiką. Atvykę į sodybą "Šniūrai" galėsite išsinuomoti vandens dviračius. Ši pramoga ypač tiks poroms, čiia galima surengti romantišką pasiplaukiojimą po ežero salas.

Taip pat sodyboje rasite keturvietes plastikines valtis su irklais. Jomis galėsite aplankyti gražiąsias ežero salas, galėsite žvejoti ar tiesiog medituoti ant vandens paviršiaus.

Kitos patirtys
Individualaus kvapo kūrimo edukacija su eteriniais eliejais
Susipažink su vietinėmis žolelėmis ir susikurk sau tinkantį kvapą, kuris po eduakcjos liks tau dovanų!  
Skaityti
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Vandens dviratis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo vandens dviračiu metu.
Skaityti
Dinozaurų parkas Dino.lt Radailiai ir Apverstas namas
Dinozaurų parke Jūsų laukia 52 apsigyvenę riaumojantys ir judantys dinozaurai, aktyvios pramogos, 5D kinas, elektromobiliai, veidrodžių labirintas, apverstas namas bei kiti išskirtiniai atrakcionai, picerija, ledainės ir kiti nepamirštami įspūdžiai!  Bilietų kainos: Vaikams (2 - 12 metų)         16 € Suaugusiems                       ...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai