(0)

Etnografinis rūsys

Miegamų vietų skaičius
10 - 30
Kaina
7 - 10 €
Trukmė
1 valanda
Galimas amžius
nuo 7 metų

Etnografiniame rūsyje, vasaros bei žiemos sezonais, nuolatos vyksta degustacijos. Trumpos edukacinės programos metu, lankytojams yra siūloma paragauti naminio vyno, sodyboje gamintų tradicinių lietuviškų dešrų, džemų, uogienių. 

Kitos patirtys
Valtys, vandens dviračiai, elektrinės valtys
Sodyboje "Poilsis Vištytyje" galite pasiirstyti valtimis, paplaukioti vandens dviračiais ar elektrine valtimi.
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Atgaivinantis kūno ritualas vyrams „Titano galia“
  Amžinai skubantiems, neturintiems daug laiko ir paskendusiems begalėje reikalų vyrams padėsime nors trumpam atsipalaiduoti, užsimiršti ir pasirūpinti tik savimi su „Titano galia” tonizuojančiu ir atgaivinančiu kūno ritualu. Kūno ritualas „Titano galia” padės atsipalaiduoti, praskaidrinti mintis, atsikratyti streso ir atgauti jėgas! Puoselėjantis masažų kompleksas puikiai atpalaiduos raumenis ir mintis nuo streso bei emocinės įtampos. Procedūrą...
Skaityti
Šakočio gaminimo programa
Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms. Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai