(0)

Žygis į pelkę

Kitos patirtys
Pirtis su jacuzzi
Mėgstantiems didesnę prabangą –  Petrauskų sodyboje į rengta SPA zona – didelė 10 vietų “Jacuzzi” su masažo burbulais ir spalvingų apšvietimu. Didelė moderni pirtis, pro kurios langą atsiveria nuostabus vaizdas i kiemą. Įsikaitinus pirtelėje galima paplaukioti bei panardyti baseine, esančiu mūsų kiemelyje.
Skaityti
Vyno kelias
Vyno ūkyje organizuojamos degustacijos, kurias veda pats sodybos šeimininkas. Degustacijų metų lankytojai supažindinami su gaminamais tautinio paveldo statusą turinčiais vynais, papasakojama apie vynų kultūrą, tradicijas, gaminimo procesus, aprodomos vynų gamybos patalpos ir įrengimai, vyno rūsys. Degustacijos puikiai tinka tiek pradedantiems savo kelionę po intriguojantį vynų pasaulį, tiek mėgstantiems eksperimentuoti. Svečiai kviečiami ne tik smagiai praleisti laiką, bet kartu...
Skaityti
Klasikinis veido masažas
Tai masažas, kuris efektyviai išlaiko sveiką, jaunatvišką elastingą odą. Masažas gerina kraujotaką, didina raumenų tonusą, mažina įtampą, nuovargį, galvos skausmus, gerina bendrą emocinę ir fizinę savijautą, apsaugo nuo raukšlių atsiradimo, didina odos lygumą ir stangrumą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Ekskursija į Būdakalnį visureigiu Mercedes
Ieškantiems išskirtinių pramogų, sodybos šeimininkas praves ekskursiją visureigiu Mercedes Geländewagen Būdakalnyje - vienoje aukščiausių kalvų Lietuvoje.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai