(0)

Vaikų kambarys

Miegamų vietų skaičius
Nuo 1
Kaina
Nuo 3 €
Trukmė
Neribotas laikas.
Veiklos laikotarpis
Šeštadieniais ir sekmadieniais nuo 11.00 val. iki 21.00 val.
Papildoma informacija
Vaikų kambarys dirba visomis švenčių dienomis.

Antrame Svetainės "Agluona" aukšte veikia vaikų kambarys su vaikučius prižiūrinčiu asmeniu.

Kitos patirtys
Atpalaiduojanti pirtis
Poilsis atpalaiduojančioje pirtyje suteiks galimybę bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti jaukiomis akimirkomis. O, kad po pirties malonumų nereiktų skubėti namo, Ungurinio ežero namai, už papildomą kainą, jums gali pasiūlyti jaukią nakvynę.
Skaityti
Plaukimas keturviete kanoja
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalai
RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.
Skaityti
Edukacinė programa – Žemaitiški valgiai
Kaimo turizmo sodyboje „Iešnalė“ Jums bus pasiūlytas ypatingas žemaitiškas stalas. Edukacijos programa: – Svečių pasitikimas su muzikiniu maršu, duona ir druska. – Nuotaikingas svečių pasisveikinimas bei kvietimas prie stalo. – Ragausite kastinį, cibulynę, sprigotę, kiaulės karką su troškintais raugintais kopūstais, užsigersite mėtų arbata, skanausite naminį pyragą. – Išgirsite pasakojimą apie...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai