(0)

Jodinėjimas gamtoje!

Kaina
Nuo 25 €

Užmirškite rūpesčius jodinėdami gamtoje!

Mūsų žirgyne patyrę treneriai pradedančiuosius moko jodinėti, o praktikuojantiems jojikams padeda tobulinti savo įgūdžius.  Jojimo klubo nariai nuolat dalyvauja įvairaus lygio varžybose.

Teikiame gardų nuomos ir žirgų priežiūros paslaugas, rengiame edukacines programas.

Draugiškas žirgyno kolektyvas kviečia prisijungti ir laisvalaikį leisti gamtoje kartu su gražuoliais žirgais ir linksmaisiais poniukais. Kasdienę jojimo klubo veiklą galite matyti  https://www.facebook.com/filafatima/

Kainoraštis:

  • Vienkartinė jojimo treniruotė (45 min.) – 25 eur
  • Jojimas gamtoje – 30 eur
  • Jojimo abonementas (4 kartai, galioja 1 mėn.) – 90 eur
  • Jojimo abonementas (8 kartai, galioja 1 mėn.) – 150 eur
  • Fotosesijai paruošas žirgas su trenerio priežiūra (45 min.) – 50 eur
  • Žirgų (poniukų) nuoma ir atvežimas į jūsų šventę – nuo 100 eur

 

Daugiau informacijos jums suteiksime:

Tel. +370-677-86678
El.paštas: e.arcimaviciute@gmail.com

Kitos patirtys
Sūrių gamybos stebėjimas
Skaityti
Mikierių pažintinis-nuotykių takas
Žygis pagal mūsų parengtą legendą aplankant įdomiausius vietovės objektus (pakabinamą tiltą, upės vingius, pliažiukus, įspūdingus ąžuolus, itin tyrą šaltinį, danielyną, senąjį Inkūnų kaimą, medinę bažnytėlę, keramikus. Visi, objektai nuo sodybos nutolusius iki 1 km atstumu. O jei turite kažkokią progą (mokyklos išleistuvės, įmonės renginys, bernvakaris, mergvakaris), šis žygis gali savyje turėti netikėtų įvairaus pobūdžio komandinių ir individualių užduočių, žyguo metu...
Skaityti
Etnografinis rūsys
Etnografiniame rūsyje, vasaros bei žiemos sezonais, nuolatos vyksta degustacijos. Trumpos edukacinės programos metu, lankytojams yra siūloma paragauti naminio vyno, sodyboje gamintų tradicinių lietuviškų dešrų, džemų, uogienių. 
Skaityti
Edukacinis užsiėmimas "Paskanauk Žemaitijos"
Sodyboje organizuojami edukaciniai užsiėmimai – „Paskanauk Žemaitijos“, kurios metu savo svečiams siūlome prisiliesti prie mūsų nuostabaus krašto ir gastronominiu būdu. Iš kartos į kartą kartą perimtos tradicijos, leidžia pristatyti kulinarinio paveldo patiekalus ir parodyti kaip pasigaminti Žemaitijos pasididžiavimą kastinį, kurį šeimininkė ruošia iš vietinių ūkininkų pagamintų pieno produktų. Kastinys, šmakalas -...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai