(0)

Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)

Miegamų vietų skaičius
10 - 60
Kaina
Nuo 9 €
Trukmė
2

Kūno ir sielos  kelionė po medžių ir akmenų  karalystę. Apsilankysite miške, akmenų labirinte. Pabūvosite prie stebuklingo, norus pildančio, net 7 kamienų Ąžuolo, kuriam 300 metų!

Pažintinis apsilankymas vandens malūno kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus.

Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.

 

Žmonių kiekis: nuo 10 žmonių.

Lankymas: Visi metų laikai. Iš anksto sutarus.

Trukmė: apie 2 val.

Kaina: 9 Eur asmeniui.

Kitos patirtys
Edukacinė žuvienės virimo programa
Skaityti
Mega Tarzankė
Naujausia ir turbūt populiariausia mūsų poilsiautojų pramoga - " Mega tarzankė "! Palipam kopetėlėm, pakimbame ant žiedų, pakabintų ant lyno, čiuožiame į upės vidurį. Inercijos dėka švytuoklė išmeta tave į viršų ir pokšt į Šventosios upės vandenį! Išlipam ir kartojam vėl!:) Paslauga tinka nuo ~10 m. amžiaus (būtina išlaikyti savo kūno svorį). Mega tarzankės kaina: 3 eur/šuolis. poilsiaujantiems Sodyboje...
Skaityti
Basakojų takas
Survilų kaimo turizmo sodyboje atidarytas pirmasis Lietuvoje BASAKOJŲ TAKAS, kurį sudaro daugiau nei 10 skirtingų dangų. Šis takas Jums leis patirti visą netikėtų pojūčių gamą ir privers nusišypsoti ar suspigti iš netikėtumo kiekvieną nutolusį nuo gamtos šiuolaikinį žmogų. Gali būti, kad po pasivaikščiojimo BASAKOJŲ TAKU daugiau nebenorėsite apsiauti batų. Vos keliolikos minučių pasivaikščiojimas padės pajusti teigiamų emocijų ir energijos...
Skaityti
Pėdų masažas
Pėda yra savotiškas kūno žemėlapis. Pėdų masažas atitinka viso kūno ir vidaus organų masažą. Masažo metu stimuliuojami taškai, esantys pėdose, taip stengiamasi paveikti vidaus organų aktyvumą. Masažuotojo prisilietimas padės susigrąžinti vidinę harmoniją ir gerą savijautą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai