(0)

Gimtadieniai, išleistuvės, krikštynos

Kaina
Nuo 15 €
Trukmė
nuo 1,5 iki 3 val. priklausomai nuo programos
Galimas amžius
0-100
Veiklos laikotarpis
visus metus
Papildoma informacija
mob. +370 615 57907 el.p.:vejufeja@gmail.com www.vejufeja.lt https://www.facebook.com/VejuFejaEdukacineSodyba

UAB “Vėjų fėja“ organizuoja teatralizuotas, kūrybines šventes. Šventė gali vykti Vėjų fėjos edukacinėje sodyboje arba Jūsų erdvėje. Vaikams pasirinkite šou programą su pasakų personažais, kurioje daugybė žaidimų, konkursų, šokių, dainelių, smagių pasivaržymų, kūrybos valandėlė ir savo rankomis sukurti darbeliai. Jaunimui ir suaugusiems organizuojame meninius-kūrybinius gimtadienius ir šventes. Gaminame papuošalus, tapome ant šilko/porceliano, veliame veltinio gaminius ir ne tik!

Kitos patirtys
Baidarių nuoma Dzūkijos upėmis
Baidarių nuoma Baltosios Ančios bei Mara upėmis.
Skaityti
Edukacinės programos sodyboje „Vėjų fėja“
Edukacinė sodyba „Vėjų Fėja“ kviečia pailsėti ir patirti įspūdžių natūralios gamtos apsuptyje. Sodybos menėje siūlome maisto edukaciją „Ar toli itališka pica nuo lietuviško papločio?“ . Sodybos šeimininkė supažindins su lietuviško papločio ir itališkos picos giminyste. Sužinosime, kaip senovėje valgė lietuviai ir ko čia išmoko keliaudami italai. Išmoksime pasigaminti brandintą tešlą, tinkamai...
Skaityti
Duonos gaminimo programos
Atvykę Jūs pamatysite, kaip malūne gaminami sertifikuoti tautinio paveldo gaminiai – miltai (ruginiai sijoti, kvietiniai rupūs ir kvietiniai valcuoti), kruopos (manų su sėlenėlėmis, perlinės miežinės, perlinės kvietinės, smulkios miežinės), duona (plikyta ruginė, plikyta kvietinė, plikyta ruginė kvietinė), smetoniški blynai. O esant norui, galėsite sudalyvauti edukacinėse programose: - duonos kelias su vaišėmis ir malūno apžiūrėjimu. Trukmė apie 3 valandas. -...
Skaityti
Duonelė kasdieninė
Edukacinės programos metu kiekvienas svečias gauna į rankas jau paruoštos duonos tešlos (duonos tešlą reikia ruošti dvi dienas), suformuoja duonos kepalėlį, kuris iškepamas duonkepyje pečiuje. Kol duonelė kepa, pristatomas duonos kelią nuo grūdo iki duonos kepalo ant stalo, pasakojama apie duonos kepimo tradicijas, papročius, supažindinama su senoviniais įrankiais ir rakandais: sietuve, spragilu, vėtykle, girnomis, kultuve, bezmėnu. Vėliau, po programos...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai