(0)

Gimtadieniai, išleistuvės, krikštynos

Kaina
Nuo 15 €
Trukmė
nuo 1,5 iki 3 val. priklausomai nuo programos
Galimas amžius
0-100
Veiklos laikotarpis
visus metus
Papildoma informacija
mob. +370 615 57907 el.p.:vejufeja@gmail.com www.vejufeja.lt https://www.facebook.com/VejuFejaEdukacineSodyba

UAB “Vėjų fėja“ organizuoja teatralizuotas, kūrybines šventes. Šventė gali vykti Vėjų fėjos edukacinėje sodyboje arba Jūsų erdvėje. Vaikams pasirinkite šou programą su pasakų personažais, kurioje daugybė žaidimų, konkursų, šokių, dainelių, smagių pasivaržymų, kūrybos valandėlė ir savo rankomis sukurti darbeliai. Jaunimui ir suaugusiems organizuojame meninius-kūrybinius gimtadienius ir šventes. Gaminame papuošalus, tapome ant šilko/porceliano, veliame veltinio gaminius ir ne tik!

Kitos patirtys
Sūrių gamybos stebėjimas
Skaityti
Edukacinės programos sodyboje „Mockynė“
Kaimo turizmo sodyba „Mockynė“ (Šakių r.) vykdo begalę edukacinių programų ir kviečia pažinti kaimą! 1. Tai įvairių blynų arba pyrago kepimas ir ragavimas. Edukacijos metu pasakojama apie blynų rūšis, parodoma ir duodama prisiliesti prie gamybos, o paskui visi drauge ragauja ir diskutuoja. 2. Uogienės arba obuolienės virimas ant laužo. Sezoninė edukacija, kuomet yra produktų iš ko gaminti. 3. Arbatžolių ir...
Skaityti
Duonelė kasdieninė
Edukacinės programos metu kiekvienas svečias gauna į rankas jau paruoštos duonos tešlos (duonos tešlą reikia ruošti dvi dienas), suformuoja duonos kepalėlį, kuris iškepamas duonkepyje pečiuje. Kol duonelė kepa, pristatomas duonos kelią nuo grūdo iki duonos kepalo ant stalo, pasakojama apie duonos kepimo tradicijas, papročius, supažindinama su senoviniais įrankiais ir rakandais: sietuve, spragilu, vėtykle, girnomis, kultuve, bezmėnu. Vėliau, po programos...
Skaityti
Dzūkiškų patiekalų edukacijos
Vykdomos kulinarinio paveldo degustacijos ir edukacijos - didžiausias malonumas, kartu padedant šeimininkei, pasigaminti dzūkišką patiekalą senovinėje duonkepėje krosnyje! Turbūt net nesapnavote, kad iš grikinių miltų galima iškepti nuostabiai kvapnų ir skanų grikinį pyragą? Pieskiniai dzūkai mokėjo iškepti. Išmoko šeimininkė iš Marcinkonių močiučių „grikinį babkų“ iškepti. Kaip dzūkai sako – dzidelio mokslo...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai