(0)

Ekskursija "Grūdo kelias" (miškas + muziejus)

Miegamų vietų skaičius
10 - 60
Kaina
Nuo 9 €
Trukmė
2

Kūno ir sielos  kelionė po medžių ir akmenų  karalystę. Apsilankysite miške, akmenų labirinte. Pabūvosite prie stebuklingo, norus pildančio, net 7 kamienų Ąžuolo, kuriam 300 metų!

Pažintinis apsilankymas vandens malūno kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus.

Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.

 

Žmonių kiekis: nuo 10 žmonių.

Lankymas: Visi metų laikai. Iš anksto sutarus.

Trukmė: apie 2 val.

Kaina: 9 Eur asmeniui.

Kitos patirtys
Baidarė (2 suaugę+1 vaikas)
 Irkluok, sportuok, gaudyk gerą nuotaiką ir nuostabias akimirkas Bebrusų ežere!
Skaityti
Medaus kelias nuo žiedo iki vartotojo
  Nieko nėra nuostabesni, kaip pajusti bičių dūzgesį. Susipažinti su bičių gyvenimu, sužinoti apie bičių naudą žmonėms, jų gaminamus produktus: medų, duoną, žiedadulkes, bičių pienelį, pikį, bei vašką. Net garsiausi, geriausi, gudriausi bitininkai niekad neatsisako pakalbėti apie bitininkystę. Padėti pradedančiam, paaiškinti neišmanančiam, tad visada galit drąsiai prašyti pagalbos. Ją tikrai gausite pas bitininkus, profesionalus Ramūną ir Rimtautą....
Skaityti
Tradicinis karaimų patiekalas
Tikruose karaimų bendruomenės namuose, dalyvaujant vienos iš mažiausios tautinės mažumos Lietuvoje ir Trakuose – karaimų atstovui, kviečiame susipažinti su karaimų gyvenimo būdu, tradicijomis, papročiais. Sužinosite apie tradicinius, žinomiausius karaimų patiekalus, pasidžiaugsite pačių paruoštu kibinu ir kitų patiekalų gardumu.
Skaityti
Dzūkiškų patiekalų edukacijos
Vykdomos kulinarinio paveldo degustacijos ir edukacijos - didžiausias malonumas, kartu padedant šeimininkei, pasigaminti dzūkišką patiekalą senovinėje duonkepėje krosnyje! Turbūt net nesapnavote, kad iš grikinių miltų galima iškepti nuostabiai kvapnų ir skanų grikinį pyragą? Pieskiniai dzūkai mokėjo iškepti. Išmoko šeimininkė iš Marcinkonių močiučių „grikinį babkų“ iškepti. Kaip dzūkai sako – dzidelio mokslo...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai