P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis.
CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ
Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Vos tik atšilus orams visi upės vingiai tiesiog šaukte šaukia pabėgti nuo kasdienybės ir plaukti pasroviui. Baidarės – puiki priemonė įgyvendinti ši troškimą, o plaukimas Šušvės upe suteiks galimybę pasimėgauti gražiu Lietuvos kraštovaizdžiu, pabendrauti bei papramogauti. 1-3 dienų trukmės maršrutai Šušvės upe privers jus pailsėti ir atitrūkti nuo kasdienybės. Į maršruto pradžią nuvežame organizuotai ir...
Edukacinė sodyba „Vėjų Fėja“ kviečia pailsėti ir patirti įspūdžių natūralios gamtos apsuptyje.
Sodybos menėje siūlome maisto edukaciją „Ar toli itališka pica nuo lietuviško papločio?“ . Sodybos šeimininkė supažindins su lietuviško papločio ir itališkos picos giminyste. Sužinosime, kaip senovėje valgė lietuviai ir ko čia išmoko keliaudami italai. Išmoksime pasigaminti brandintą tešlą, tinkamai...