(0)

Vyno kerai

Miegamų vietų skaičius
Nuo 15
Kaina
5 - 7 €
Trukmė
1–2 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, anglų, rusų kalbomis

Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno.

Galima rinktis iš dviejų degustacijų:

1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val.

2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.

Kitos patirtys
Apverstas namas Radailiai
Aplankykite unikalią pramogą, kurioje iš naujo suvoksite supantį pasaulį ir patirsite neišdildomų pojūčių!  APVERSTAS NAMAS RADAILIAI - tai ant stogo pastatytas namas, kuriame viskas apverčiama aukštyn kojom, žaismingai sujaukiant mūsų kasdienę rutiną ir pojūčius. Ši relaksacinė erdvė skirta mums, iškamuotiems nusistovėjusios tvarkos ir įpročių, kad naujai pažvelgtume į komforto ir stabilumo poreikį. Apversti namai ir rūmai yra itin...
Skaityti
Baidarių nuoma Dzūkijos upėmis
Baidarių nuoma Baltosios Ančios bei Mara upėmis.
Skaityti
Saldus sūris
Šio sūrio edukacijos metu lankytojai sužinos sūrio kelio istoriją ir naudą žmogaus organizmui, pamatys ir bus supažindinami su senoviniais įrankiais, kurių pagalba buvo gaminami sūriai ir kiti maisto produktai. Šie autentiški įrankiai surinkti iš močiutės sodybos ir aplinkinių kaimų. Šeimininkė edukacijos metu papasakoja ir apie turinčius paslaptį siuvinėtus paveikslus, kurie puošia amatų pastato sienas. Be to, lankytojai patys gamins suriūkus: dės...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai