(0)

Vyno kelias

Kaina
5 - 80 €
Trukmė
30 min., 60 min., 90 min.
Veiklos laikotarpis
Degustacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Degustacija vedama lietuvių, rusų kalbomis

Vyno ūkyje organizuojamos degustacijos, kurias veda pats sodybos šeimininkas. Degustacijų metų lankytojai supažindinami su gaminamais tautinio paveldo statusą turinčiais vynais, papasakojama apie vynų kultūrą, tradicijas, gaminimo procesus, aprodomos vynų gamybos patalpos ir įrengimai, vyno rūsys. Degustacijos puikiai tinka tiek pradedantiems savo kelionę po intriguojantį vynų pasaulį, tiek mėgstantiems eksperimentuoti. Svečiai kviečiami ne tik smagiai praleisti laiką, bet kartu pasisemti žinių, kurios pravers bet kokioje aplinkoje.

Kitos patirtys
Duonos gaminimo programos
Atvykę Jūs pamatysite, kaip malūne gaminami sertifikuoti tautinio paveldo gaminiai – miltai (ruginiai sijoti, kvietiniai rupūs ir kvietiniai valcuoti), kruopos (manų su sėlenėlėmis, perlinės miežinės, perlinės kvietinės, smulkios miežinės), duona (plikyta ruginė, plikyta kvietinė, plikyta ruginė kvietinė), smetoniški blynai. O esant norui, galėsite sudalyvauti edukacinėse programose: - duonos kelias su vaišėmis ir malūno apžiūrėjimu. Trukmė apie 3 valandas. -...
Skaityti
Pramoginis dažasvaidis
Dažasvydžio pramoga unikali tuo, kad užkrečia tiek mažus, tiek didelius. Pramoga organizuojama šalia sodybos, natūralioje miško aikštelėje. Dalyviai aprūpinami ginklais, šalmais, specialia apranga. Po žaidimo jūsų patogumui čia pat gaivus Šventosios vanduo ir karšta pirtelė.
Skaityti
EDUKACIJA „Skalvos žemėmis. Nuo Sudargo iki Rambyno“
Kukarskė - Sudargas 9.00 - 12.00 val. Kaimo turizmo sodyba „Kukarskė“. Jūsų lauks vėlyvi suvalkietiški pusryčiai. Čia Jūs išgirsite net 40 gaidžių chorą, susipažinsite su vienintele išlikusia lietuviška naminių žąsų veisle, pamatysite, kaip surinkę kiaušinius mes kasdien „švenčiame Velykas“, pajusite svaiginantį levandų kvapą ir atsigaivinsite net 10 skirtingų rūšių mėtų arbata. Sudarge Jus pasitiks...
Skaityti
Sniego motociklai
Vištyčio sodybos šeimininkai ras Jums tinkamų žiemiškų paslaugų. Šaltu oru kraują kaitinti gali adrenalinas, kai apie šaltuką galvoti laiko tiesiog nelieka. Šitaip Jus sušildyti gali sniego motociklai, t ik turėkite omenyje, kad šaltis bus nebaisus, jei būsite su tinkama apranga bei avalyne. Didelis privalumas yra tas, kad nepaisant to, ar esate pradedantysis, ar senas žiemos pramogų vilkas, smagios akimirkos vis tiek aplankys.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai