(0)

Vyno degustacija

Trukmė
1-3 val.
Veiklos laikotarpis
Ekskursijos vykdomos visus metus
Papildoma informacija
Ekskursijos vedamos lietuvių, anglų kalbomis

Atvykę į vyninę, susipažinsite su vyndariu ir jo šeimos istorija. Vynas yra gaminamas pagal seną receptą, paveldėtą iš senelių. Sakoma, kad šis receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą ir jo kilmė siekia net kryžiuočių laikus. Daugelį metų kaupta vyno gamybos patirtis ir aistra vyndarystei leido sukurti unikalaus charakterio natūralų vyną, garsėjantį savo puikiu skoniu ir aromatu. Vyndarys turi tautinio paveldo sertifikatą.

Pažintinės ekskursijos metu turėsite išskirtinę galimybę apžiūrėti vyno gamybines patalpas ir susipažinti su vyno gamyba iš arčiau. Degustacijai bus pateikti visi vyninėje gaminami vynai ir jų deriniai su naminiu brandintu sūriu. Galėsite paragauti ir išsirinkti savo mėgstamiausią. Degustacijos metu bus pasakojamos vyno istorijos ir diskutuojama apie lietuvišką vyną.

Kitos patirtys
"Viliojanti sveikatos diena"
Visą dieną malonios sveikatos palaikymo, atstatymo procedūros sujungtos į darnią visumą. Pradedamos ypatingos pirties procedūros, žolynų aromatų garas, kūno įšildymas. Kvapų terapija ir kūno bei emocinis aktyvinimas bei atpalaidavimas  lengvai pašildytoje pirtyje.  Antroje pirties stadijoje, dažniausiai baigiantis pirčiai atliekami masažai.
Skaityti
Gilių kavos ir vaistažolių arbatų edukacijos
Atvykus į lietuviškos gilių kavos edukaciją, Jums papasakos apie gilių kavos gamybos istoriją, jos naudą sveikatai, pavaišins gilių kava. Atvykus į Žolynų arbatos edukaciją, Jums papasakos apie arbatoms gaminti naudojamus žolynus, kada juos rinkti, kaip džiovinti, kaip daryti mišinius, apie jų naudą žmogaus sveikatai, arbatos ruošimo būdus. Jūs stebėsite kaip ruošiama arbata ir bus pateikta trijų skirtingų rūšių arbatos paragavimui. Būsite...
Skaityti
Pagonijos uola
Pirmasis "tikroviškas" kalnas Lietuvoje -  Pagonijos uola . 13 metrų aukščio Pagonijos uola - 12 skirtingų lipimo takų, neigiami kampai bei įvairūs reljefai - plyšiai, išoriniai kampai, "pilvai" ir "karnyzai", įvairios lipimo sudėtingumo kategorijos nuo F4a iki F8a, galimybė lipti su apatine sauga, t.t., įrengti saugos taškai. Galimybė treniruotis speleotechnika. Visos reikalingos laipiojimui įrangos nuoma (karabinai,...
Skaityti
Sauna "Pokštas" su vandens čiuožykla
Jei ieškote kažko naujo ir netikėto, vietos, kur būtų linksma ir įdomu tiek vaikams, tiek suaugusiems - sauna "Pokštas" kaip tik Jums. Čia Jūs pasijusite sveiki ir jauni. Karšta sauna ant vandens ir čiuožykla į ežerą suteiks Jums energijos ir gerą nuotaiką. Žiemą čiuožykla neveikia, tačiau turėsite puikią galimybę išsimaudyti eketėje! 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai