(0)

Kulinarinio paveldo patiekalai

Miegamų vietų skaičius
20 - 50
Kaina
Nuo 14 €
Trukmė
1-1,5 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinės programa vyksta visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA

Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.

Kitos patirtys
Plaukimas keturviete kanoja
Skaityti
Apžvalginė kelionė lėtaeigiu kateriu „Petrusiukas“
Skaityti
Poilsis sodyboje žiemos metu
Sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja laisvalaikio pramogas  gamtoje šaltuoju periodu Sodyba siūlo aktyvaus poilsio programas Dzūkijos nacionalinio parko gamtoje.  Daugiau informacijos apie pramogas:   kaimo turizmas žiemą >> Sodyba su pirtimi  >>  
Skaityti
Stovėjimo ant vinių praktikos
Stovėjimo basomis kojomis, ant specialiai padarytos  vinių lentos , tai savotiška meditacija, tuo pačiu, galinga fiziologinio efekto ir dvasinės praktikos priemonė, kuri padeda stiprinti sveikatą, išvalyti sąmonę nuo įvairiausių priklausomybių, baimių, negatyvių minčių ir kitų teršalų. Ši praktika pakursto vidinę ugnį meilei, drąsai, grūdina valią, ryžtą piimti iššūkius ir juos lengviau suvaldyti. Stovėjimo basomis ant vinių rato...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai