(0)

Kulinarinio paveldo patiekalai

Miegamų vietų skaičius
20 - 50
Kaina
Nuo 14 €
Trukmė
1-1,5 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinės programa vyksta visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA

Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.

Kitos patirtys
Pirtis
Skaityti
Mergvakaris, pagal senąsias tradicijas
Mergvakaris – vienas svarbiausių moters gyvenimo įvykių, paskutinis jaunosios apsisprendimo vakaras. Seniau į jį rinkdavosi artimiausios moterys: seserys, draugės, mamos, tetos, – taip ir kilo pavadinimas „mergvakaris“. Šis susibūrimas dar buvo vadinamas pintuvėmis, vakarynomis, prieveseliu. Pagal senolių tradicijas, vestuvių išvakarėse, merginos maudydavęsi pirtyje. Pirtis visada buvusi sakrali, moteriška vieta. Šios, mergvakariui...
Skaityti
Sala "Žvejų rojus"
Plaustas su sala romantikams ir žvejams.  Plauste yra stalas, suoliukas, šašlykinė, malkos bei namelis su lovomis dviems ir apšvietimu. Saloje yra pavėsinė, rūkykla žuvims, hamakai, laužavietė, sūpynės, tualetas ir apšvietimas.  Yra galimybė statyti palapines.  Paslauga skirta iki 15 asmenų. 
Skaityti
Žygis į pelkę
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai