(0)

Kulinarinio paveldo patiekalai

Miegamų vietų skaičius
20 - 50
Kaina
Nuo 14 €
Trukmė
1-1,5 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinės programa vyksta visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA

Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.

Kitos patirtys
Plaustų nuoma
Norintiems pabendrauti, siūlome išbandyti žygį plaustu Šventosios kraštovaizdžio draustiniu. 7 km maršrutą įveikste per ~6 val. Pakeliui - viena įdomausių Šventosios vietų - Lašinių rėva (slenkstis) ir Jasiūno malūno liekanos. Nuomojame 6, 10 ir 20 vietų plaustus (atitinkamai rekomenduojami plaukti iki 5, 7  ar 14 žmonių grupėms).
Skaityti
Baseinas
Apie vidaus baseiną daugiau informacijos ČIA Apie lauko baseiną daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma Poilsis stilingoje sodyboje su pirtimi šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. "Dzūkijos uoga" sodybą nuomojame   12-18 žmonių grupėms.Kreipkitės:  [email protected]    +37069963565 "Dzūkijos  uoga" sodybos malkinė pirtis "Dzūkijos uogą" juosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikio pramogas gamtoje...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai