(0)

Pagonijos uola

Miegamų vietų skaičius
26 - 30
Kaina
5 - 10 €
Trukmė
3 val.

Pirmasis "tikroviškas" kalnas Lietuvoje - Pagonijos uola.

13 metrų aukščio Pagonijos uola - 12 skirtingų lipimo takų, neigiami kampai bei įvairūs reljefai - plyšiai, išoriniai kampai, "pilvai" ir "karnyzai", įvairios lipimo sudėtingumo kategorijos nuo F4a iki F8a, galimybė lipti su apatine sauga, t.t., įrengti saugos taškai. Galimybė treniruotis speleotechnika. Visos reikalingos laipiojimui įrangos nuoma (karabinai, apraišos, virvės, atotampos, t.t.).

Puiki atrakcija ir rungtis įmonių kolektyvams, moksleiviams, draugams, bernvakariams ir mergvakariams. 

Kitos patirtys
Čiuožimas ir sniego tinklinis
Šaltą žiemą nuvalome sniegą nuo užšalusio tvenkinio ir tvenkinys tampa puikia čiuožykla. Atsivežkite savo pačiūžas ir mėgaukitės nuostabiu žiemos sportu! Kiti gali suburti komandą ir išmėginti jėgas sniego tinklinio aikštelėje.
Skaityti
Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda
Baidarių nuoma Dzūkijoje su sodyba ir pirtimi "Dzūkijos uoga" sodyba  organizuoja plaukimą baidarėmis ir plaustais  10 - 18 žmonių kolektyvams šalimais tekančiomis Ūla, Grūda ir Merkiu. Sudarome plaukimo maršrutus, esant pageidavimui - palydime visu maršrutu. Organizuojame svečių atvežimą iš sodybos į plaukimo pradžią ir pasiėmimą atplaukus. Nuomojame visą sodybą 12- 18 žm. grupėms. Po plaukimo baidarėmis galima užsisakyti...
Skaityti
Pasikaitinkite kubile
Karštas kubilas, dar vadinamas japoniška pirtimi, yra labai naudingas sveikatai. Tai ne tik puiki pramoga visais metų laikais, bet ir sveikatos šaltinis. Sušilęs kūnas padeda geriau išsimiegoti, fizinis atsipalaidavimas padės pabėgti nuo streso ir nerimo. Pasimėgavę kubilų jausitės pailsėje, o ką kalbėti apie draugų kompaniją ir smagiai praleistą laiką. Atvykite į sodybą ir mėgaukitės papildomomis pramogomis.
Skaityti
Aukštaitiška garinė pirtis
Siūlome įsigyti mėnesinį abonementą ir vienkartinį kuponą. Gera dovana draugui, kolektyvui, šeimos nariui.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai