(0)

Orientacinės varžybos

Padubysio k., Vilkijos sen., LT-54205 Kauno r.
Miegamų vietų skaičius
6 - 30
Kaina
Nuo 150 €
Trukmė
1-2,5 val. Priklauso nuo žmonių kiekių ir trasos sudėtingumo.
Apranga
Patogi avalynė ir apranga.
Papildoma informacija
Vyksta esant bet kokiam orui.

Svečiuodamiesi galėsite suburti bendraminčių komandą ir įdomiai praleisti laiką gryname ore, gamtos apsuptyje. Prireiks ir pastabumo, ir sumanumo, o visas laikas dovanos geras emocijos ir įsimintinus įspūdžius. Galima rinktis net iš kelių trasos sudėtingumų.

Kitos patirtys
Šaudymas iš lankų
Tai Jūsų galimybė patirti dar neatrastus dalykus ir puikiai praleisti laiką pramogaujant. Šaudymas vyksta į taikinius keturiais lankais į apvalius popierinius taikinius. Instruktorius Jus pamokys, kaip reikia naudotis inventoriumi ir padės šaudymo metu.
Skaityti
Garinė pirtis
Sodyboje yra malkomis kūrenama garinė pirtis su priepirčiu ir lauko terasa. Įsikaitinę pirtyje ir išgarinę visus rūpesčius, jėgas galėsite atgauti šalia tekančiame Laukystos upelyje ar tvenkinyje.
Skaityti
Vyno degustacija
Atvykę į vyninę, susipažinsite su vyndariu ir jo šeimos istorija. Vynas yra gaminamas pagal seną receptą, paveldėtą iš senelių. Sakoma, kad šis receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą ir jo kilmė siekia net kryžiuočių laikus. Daugelį metų kaupta vyno gamybos patirtis ir aistra vyndarystei leido sukurti unikalaus charakterio natūralų vyną, garsėjantį savo puikiu skoniu ir aromatu. Vyndarys turi tautinio paveldo sertifikatą. Pažintinės ekskursijos metu...
Skaityti
Procedūra pigmentuotai veido odai
  Procedūra skirta pigmentuotai, raukšlėtai odai. Procedūros metu naudojama profesionali itališka WORLD OF BEAUTY kosmetika. Procedūrai specialiai parinktos kosmetikos ir masažo dėka oda sudrėkinama, įgauna jaunatviško švytėjimo, tampa šviesesnė bei sumažinama pigmentacija. Naudojamų produktų sudėtyje yra tokie ingredientai, kaip migdolų rūgštis, nuo kurios nesilupa oda, nėra odos pažeidimų ar kitų šalutinių poveikių. Migdolų...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai