(0)

Pasiplaukiojimas jachta

Miegamų vietų skaičius
4 - 6
Trukmė
1,5-3 val.
Veiklos laikotarpis
Buriavimo sezonas gegužės - spalio mėnesiais.
Apranga
Priklauso nuo oro sąlygų. Avalynė patogi, netepančiu ir nebraižančiu padu.
Papildoma informacija
Jachtos kapitonas pasilieka teisę atšaukti plaukimą, priklausomai nuo oro sąlygų ar kitų veiksnių, kurie gali turėti įtakos kelionės saugumui. Jachta gali vėluot išplaukti ir sugrįžti į uostą. Atšaukti kelionę jachta galima susisiekus su kapitonu, bet nevėliau nei 5 valandos iki kelionės pradžios.

Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas.

Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 

Kitos patirtys
Kubilas
Skaityti
Medaus masažas
Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.
Skaityti
Maisto gaminimas pečiuje
Maisto gaminimas pečiuje "Dzūkijos uoga" sodyba nuomai organizuoja maisto gaminimo pečiuje ir  ant laužo edukacijas su poilsiu sodyboje. Kontaktai:  [email protected]    +37069963565 Edukaciniai maisto gaminimo pečiuje užsiėmimai 8-15 poiosiautojų grupėms. Maisto  ruošimas tikrame "Pompėjos" tipo moliniame picų pečiuje  sodybos Dzūkijoje kieme. Tikras plovas kazane ant laužo , Picų...
Skaityti
Pirties programa
ANTISTRESINĖ PIRTIS  (10asmenų)   Tai nereikalaujanti didelio emocinio susikaupimo pirtis. Geras prakaitinimas ir šokinėjimas per kontrastingą procedūrą –  karšta, šalta . Jūsų laukia geri  5 – 6 užėjimai  į pirtį. Pirtį veda pirtininkas profesionalas. PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas, meditacija....
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai