(0)

Edukacinė programa – Žemaitiški valgiai

Trukmė
2-2,5 val.

Kaimo turizmo sodyboje „Iešnalė“ Jums bus pasiūlytas ypatingas žemaitiškas stalas.

Edukacijos programa:
– Svečių pasitikimas su muzikiniu maršu, duona ir druska.
– Nuotaikingas svečių pasisveikinimas bei kvietimas prie stalo.
– Ragausite kastinį, cibulynę, sprigotę, kiaulės karką su troškintais raugintais kopūstais, užsigersite mėtų arbata, skanausite naminį pyragą.
– Išgirsite pasakojimą apie žemaitiško valgio ypatumus.
– Kartu suksime kastinį.
– Laikysite žemaitiškos tarmės egzaminą.
– Dainuosite žemaitiškas dainas.

Kitos patirtys
Baidarių nuoma
Vos tik atšilus orams visi upės vingiai tiesiog šaukte šaukia pabėgti nuo kasdienybės ir plaukti pasroviui. Baidarės – puiki priemonė įgyvendinti ši troškimą, o plaukimas Šušvės upe suteiks galimybę pasimėgauti gražiu Lietuvos kraštovaizdžiu, pabendrauti bei papramogauti. 1-3 dienų trukmės maršrutai Šušvės upe privers jus pailsėti ir atitrūkti nuo kasdienybės. Į maršruto pradžią nuvežame organizuotai ir...
Skaityti
Pirtis
Pirtis ant ežero kranto, dviejų patalpų - sauso garo (sauna) ir šlapio garo (rusiška). Priepirtis su vaizdu į ežerą. 
Skaityti
Pirtis su jacuzzi
Mėgstantiems didesnę prabangą –  Petrauskų sodyboje į rengta SPA zona – didelė 10 vietų “Jacuzzi” su masažo burbulais ir spalvingų apšvietimu. Didelė moderni pirtis, pro kurios langą atsiveria nuostabus vaizdas i kiemą. Įsikaitinus pirtelėje galima paplaukioti bei panardyti baseine, esančiu mūsų kiemelyje.
Skaityti
Kubilas
Pailsėkite ir atgaukite jėgas lauko kubile. Trumpam sustokite ir pabėkite nuo sunkaus, varginančio darbo, nuobodžios kasdienybės ir triukšmingo miesto. Dieviškas mau­dy­mo­si po­ty­ris ir kū­nui, ir sie­lai karštame lauko ku­bi­le, ku­riuo ga­li­ma džiaug­tis žie­mą ir va­sa­rą.  Atitrukite nuo kasdienybes, atgaukite jegas ir atgaivinkite pavargusi kuna ir prota.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai