(0)

Šaudymo pramogos vaikams

Kaina
Nuo 20 €
Galimas amžius
nuo ~4 metų

Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.

Kitos patirtys
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai:  [email protected]    +37069963565 "Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.    
Skaityti
"Viliojanti sveikatos diena"
Visą dieną malonios sveikatos palaikymo, atstatymo procedūros sujungtos į darnią visumą. Pradedamos ypatingos pirties procedūros, žolynų aromatų garas, kūno įšildymas. Kvapų terapija ir kūno bei emocinis aktyvinimas bei atpalaidavimas  lengvai pašildytoje pirtyje.  Antroje pirties stadijoje, dažniausiai baigiantis pirčiai atliekami masažai.
Skaityti
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Daugiau kaip 30 metų puoselėjanti žemaitiškų valgių gamybos tradicijas, sodybos šeimininkė Marija su dukra Jurgita pristato žemaitiškų valgių vakarienę turistinėms grupėms, draugų kompanijoms ir giminių susitikimams. Svečiai vaišinami iš molinių indų su mediniais šaukštais. Žemaičių tarme pristatomi valgiai, pasakojamos žemaičių gyvenimo ir valgymo tradicijos. Tai laikas, kai gera prisiliesti prie senųjų tradicijų...
Skaityti
Valtys, vandens dviračiai, elektrinės valtys
Sodyboje "Poilsis Vištytyje" galite pasiirstyti valtimis, paplaukioti vandens dviračiais ar elektrine valtimi.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai