(0)

Nugaros masažas

Kaina
Nuo 30 €
Trukmė
30 min.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Tai masažas, kurio metu atpalaiduojami įsitempę nugaros raumenys. Šis masažas apima visą nugarą: nuo pakaušio iki sėdmenų, jis ne tik sustiprins nugaros raumenis, bet ir nuims susikaupusią įtampą nugaroje ir pečių juostoje, suaktyvins kraujotaką, padės atsikratyti fizinių bei psichologinių sunkumų. Tai veikia kaip prevencinė priemonė gerai savijautai ir oriam gyvenimo būdui.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.

Kitos patirtys
Pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Puikiai tiks gimtadieniui atšvęsti ar tiesiog pailsėti po sunkios darbo dienos. Pirties name įrengta salė talpinanti 15 žmonių, aprūpinta visais patogumais.
Skaityti
„AUDIMO MENAS“
Edukacinius užsiėmimus veda Rimantė Šalčiuvienė. Tautodailininkė, meno kūrėja, didelė patirtis ir išsilavinimas neformalaus ugdymo srityje. Edukacinių užsiėmimų metu:   Dalyviai supažindinami su lietuvių liaudies menu, lietuviškais audimo ornamentų motyvais, mūsų kraštui būdingomis spalvomis, audimo būdais. Mokoma tradicinės audimo technikos. Supažindinama su audimo pradžiamoksliu, priemonėmis, siūlų parinkimu, apmesti...
Skaityti
Edukacinė programa moksleiviams "Vaikų Velykėlės"
Skaityti
Irklentės
Irkluok, sportuok, gaudyk gerą nuotaiką ir nuostabias akimirkas Bebrusų ežere! 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai