(0)

Pirtis (lietuviška) ant ežero kranto

Skiemonių g. 6, Kazlų k., Alantos sen., Molėtų raj.
Miegamų vietų skaičius
1 - 20
Kaina
50 - 100 €
Trukmė
Iki 3 val, jei nesusitariama kitaip
Galimas amžius
Neribojama
Veiklos laikotarpis
Ištisus metus
Apranga
Pirties rankšluosčiai būtini
Papildoma informacija
Maudynės ežere

Pirtis ant Duobio ežero kranto - tai nuostabi vieta atsipalaidavimui tiek kūnui, tiek sielai...

Pirties kaina - 100 eurų (iki 3 val). Už papildomą mokestį galimos vantos, eteriniai aliejai bei profesionalaus pirtininko paslaugos (užsakius iš anksto).

Išankstiniai užsakymai telefonu Tel. +37060027719

Kitos patirtys
Pirtis
Kaitinimasis pirtyje nuo seno laikomas ne tik kūno, bet ir sielos valymo ritualu. Tai puiki vieta ne tik žiemą „pasišildyti šonus“, bet ir bet kurią dieną pailsėti po sunkių darbų, pabėgti nuo įtampos, pabendrauti su šeima, draugais. Sodyboje „Šušvė“ įrengta lietuviška garinė pirtis, kurioje gali apsilankyti bei sušildyti kūną ir sielą kiekvienas.
Skaityti
Žemaitėja Baidarės virvytės upė
Labai smagus ir linksmas plaukimas Virvytės upe. Nuomojamos baidarės su minkštomis sėdynėmis, lengvais irklais, ir gelbėjimosi liemenėmis. Parvežimas iš galutinio plaukimo taško.   Maršrutai: Janapolė – „Angelų malūno“ sodyba Maršrutas su žemėlapiais „Angelų malūno“ sodyba – Biržuvėnų dvaras Maršrutas su žemėlapiais   Žmonių kiekis: ...
Skaityti
Šaudymas iš lanko
Nėra viskas taip paprasta, kaip atrodo pažiūrėjus Robino Hudo filmą. Įtempti lanką gali ne kiekvienas. Tad akies taiklumą galės išmėginti tik "suaugę vaikai" nuo 16 metų. Minimalus šaudymo atstumas - 20 m. Šaudymo patarimų duos ar varžybas praves kvalifikuotas instruktorius.
Skaityti
Valtis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo valtimi metu. 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai