(0)

PRAMOGINĖ KELIONĖ LAIVU PO PLATELIŲ EŽERĄ

Norintiems pasigėrėti Platelių ežero ir jo salų grožiu bus įdomi kelionė laivu. Kelionės metu išgirsite legendų ir padavimų apie Platelių ežero ir 7 jo salų atsiradimo istoriją, laumes ir jų išdaigas, buvusių vietinių gyvenimo būdą, verslus, amatus.

Kelionės laikas, trukmė ir maršrutas derinami individualiai. Kelionei laivu papildomai galima užsakyti žemaitiškų užkandžių, padegustuoti arbatos, esant poreikiui papildomai užsakyti gidą anglų ar rusų kalbomis.

Kitos patirtys
Čiuožinėjimas ant ledo su pačiūžom
Žiemos metu apsistoję sodyboje "Bagrėnžaris" nemokamai galėsite mėgautis žiemos pramogomis. Greta sodybos yra tvenkinys, kurį šeimininkai nukasa, o tada prasideda tikrosios linksmybės - čiuožinėjimas. Pačiūžas apsistoję sodybos svečiai gauna nemokamai.
Skaityti
Edukacinės programos sodyboje „Vėjų fėja“
Edukacinės programos apie mūsų šalies senovinius papročius, protėvių gyvenimo būdą ne tik praturtins žinias, pagilins gimtos šalies istorinį, geografinį suvokimą, bet ir padovanos kūrybinį džiaugsmą. Visos mūsų edukacijos yra įtraukios, apipintos dainomis, žaidimais, mįslėmis, varžytuvėmis. Jei atvyksite į mūsų sodybą, pati aplinka jus užpildys žiniomis, protėvių išminties pajautimais, draugystės su gamta patyrimais. RUGELIO KELIAS.  14 Eur....
Skaityti
Stovėjimo ant viniu praktikos
Stovėjimo basomis kojomis, ant specialiai padarytos  vinių lentos , tai savotiška meditacija, tuo pačiu, galinga fiziologinio efekto ir dvasinės praktikos priemonė, kuri padeda stiprinti sveikatą, išvalyti sąmonę nuo įvairiausių priklausomybių, baimių, negatyvių minčių ir kitų teršalų. Ši praktika pakursto vidinę ugnį meilei, drąsai, grūdina valią, ryžtą piimti iššūkius ir juos lengviau suvaldyti. Stovėjimo basomis ant vinių rato...
Skaityti
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai