(0)

Ekskursija ir degustacija Lavender Village ūkyje

Kaina
Nuo 10 €

Lavender Village ūkyje vedamos ekskursijos, kurių metų svečiai supažindinami su ūkio atsiradimo istorija, levandų istorija, papasakojama, kaip daiginti, auginti, prižiūrėti augalus, kaip panaudoti levandas buityje ar kuriant dekoracijas. Ekskursija apima ir levandų degustavimą. Lankytojai gali paragauti arbatos, limonado, ledų, sausainių ar levandų keksiukų. Viskas gaminama namuose ir su meile, iš atrinktų produktų. Dažniausiai degustuojami 3 - 4 levandų skanėstai. Renginio trukmė 1 ha - 1,5 ha.

Kitos patirtys
Pirtis, jakuzzi ir baseinas sodyboje netoli Kauno
Sodyboje esančiame pirties komplekse, vienu metu gali ilsėtis ar švęsti iki 15 asmenų grupės. Jūsų paslaugoms šiuolaikiškai ir jaukiai įrengta pirtis, jacuzzi, baseinas, vidinė terasa, gultai, persirengimo kambariai, dušai, plaukų džiovintuvai, tualetas, šildomos grindys. Sodyboje „Medžiotojų sostinė" galimi šie pirčių tipai: Rusiška pirtis  – senovėje atsiradusi baltų genčių gyvenamame regione ir...
Skaityti
Vyno kerai
Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno. Galima rinktis iš dviejų degustacijų: 1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val. 2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.
Skaityti
Poilsis sodyboje žiemos metu
Sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja laisvalaikio pramogas  gamtoje šaltuoju periodu Sodyba siūlo aktyvaus poilsio programas Dzūkijos nacionalinio parko gamtoje.  Daugiau informacijos apie pramogas:   kaimo turizmas žiemą >> Sodyba su pirtimi  >>  
Skaityti
Senosios lietuviškos virtuvės edukacinės programos
Siekiant išsaugoti lietuviškos virtuvės tradicijas mūsų šeima, savo sodyboje vykdom „Senosios lietuviškos virtuvės edukacines programas“. Programų tikslas priminti jaunimui apie mūsų kulinarinį paveldą, atskleisti mūsų šalies etninį išskirtinumą, jos kūrybiškumą.  Duonkepėje krosnyje kepame bulvines bandas ant kopūstų lapų, švilpikus, kūčiukus, mielinį močiutės pyragą. Edukacijų metu dalyviai patys juos...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai