(0)

Atrakcijonų nuoma suaugusiems

Ką žmonės  įprastai veikia įvairių festivalių ir renginių metu? Sužaidžia tinklinį, klausosi koncertų, mėgaujasi greitu maistu... Mes siūlome laiką praleisti kitaip – energingai ir aktyviai pajudėti! 

Įsivaizduokite – linksmybės, adrenalinas, juokas, azartas, varžymasis, geras oras, smagi draugų kompanija, puiki nuotaika... Koks vienas žodis apibūdina visus šiuos malonumus?

FUGA, tai daugybe įdomių ir smagių atrakcionų. Su mumis neišdildomi įspūdžiai – garantuoti! Šlavėjas šluos jus iš savo kelio, boulinge galėsite numušinėti savo draugus, futbolą žaisite su ilgais plačiais sijonais, o krepšinį – sujungti lynu su priešininku... O kur dar klastingieji burbulai, kurie netikėtai švystelės jus bet kuria pasaulio kryptimi. Skamba smagiai? Taip ir yra! Šie ir daug kitų žaidimų bei atrakcionų leis linksmai, įdomiai ir nenuobodžiai praleisti laiką su draugais.

KURIAME EMOCIJAS

Atrakcionų nuomos kontaktai
Mob: +370 675 25660
El. paštas: [email protected]

Kitos patirtys
Žuvies kelias
Edukacijų metu lankytojai pakviečiami įsitaisyti pavėsinėje su paruošta žuvimi, vandeniu su citrina ar pagal pageidavimą pavaišinami arbata ir kava. Pirmiausia svečių laukia pristatymas su „Power point“ skaidrėmis, pasakojama kaip veikla vykdoma, pateikiamos nuotraukos (žuvies produkcija, akimirkos iš Kuršių marių, įdomių žuvies laimikių  pavyzdžiai ir kt.). Kita dalis – gyvai išdarinėjamas karšis ir ruošiamas rūkinimui...
Skaityti
Katerių nuoma
Kateriukas (iki 4 asmenų)
Skaityti
Valtis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo valtimi metu. 
Skaityti
Plaustų nuoma
Norintiems pabendrauti, siūlome išbandyti žygį plaustu Šventosios kraštovaizdžio draustiniu. 7 km maršrutą įveikste per ~6 val. Pakeliui - viena įdomausių Šventosios vietų - Lašinių rėva (slenkstis) ir Jasiūno malūno liekanos. Nuomojame 6, 10 ir 20 vietų plaustus (atitinkamai rekomenduojami plaukti iki 5, 7  ar 14 žmonių grupėms).
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai