„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“
„Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“
Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.
Vykdomos kulinarinio paveldo degustacijos ir edukacijos - didžiausias malonumas, kartu padedant šeimininkei, pasigaminti dzūkišką patiekalą senovinėje duonkepėje krosnyje! Turbūt net nesapnavote, kad iš grikinių miltų galima iškepti nuostabiai kvapnų ir skanų grikinį pyragą? Pieskiniai dzūkai mokėjo iškepti. Išmoko šeimininkė iš Marcinkonių močiučių „grikinį babkų“ iškepti. Kaip dzūkai sako – dzidelio mokslo...
Sodyboje yra dvi lauko pirtys – kubilai. Juose vanduo įkaitinamas iki 39 – 45 Celsijaus laipsnių, tad mėgautis šiluma gryname ore, po atviru dangumi ir grožėtis gamtos vaizdais galima net per didžiausius žiemos šalčius.
Didesniame kubile vienu metu gali kaitintis iki 10 asmenų, mažesniame – iki 7.