(0)

Anticeliulitinis masažas

Kaina
Nuo 50 €
Trukmė
40 min.

 

Anticeliulitinis masažas – tai vienas iš efektyviausių būdų kovojant su celiulitu, taikomas probleminių vietų (šlaunų, sėdmenų, pilvo) poodiniam riebaliniam sluoksniui mažinti. Kaip ir kiekvienas masažas, masažas nuo celiulito turi ypatingus, tam tikrus judesius, kurie taikomi tik praktikuojant šią procedūrą. Šio masažo metu yra naudojami gilūs, ritmingi veiksmai, kurie padeda suaktyvinti kraujotaką, šalina toksinų sankaupas, pripildo ląsteles šviežiu deguonimi bei reikalingomis maisto medžiagomis. Išjudintas poodinis riebalinis sluoksnis, suaktyvinta limfotaka ir kraujotaka padeda geriau cirkuliuoti kūne esantiems skysčiams.

Anticeliulitinio masažo nauda: stiprinama imuninė sistema, pristabdomi senėjimo procesai, iš kūno šalinami toksinai, lygesnė ir stangresnė oda, greitėja medžiagų apykaita.

Procedūros kaina ir trukmė:

50 € / 40 min.

Užsakant 10 masažų kursą, vieno masažo kaina 40 €

Kitos patirtys
Pirtis
Skaityti
Relaksacinė pirtis moterims
Relaksacinė pirtis  MOTERIMS  (10 asmenų). Šioje pirtyje viskas atliekama švelniai –  moteriškai . Temperatūros parenkamos ne per aukštos ir minkštos jautriai Jūsų odai. Švelnus garas palengva eina Jūsų oda. Šioje programoje, padedant pirtininkui, moterys viską daro pačios.  4 – 5 užėjimai  į pirtį. Gera nuotaika ir visiškas atsipalaidavimas – garantuoti! PLAČIAU APIE PROGRAMĄ...
Skaityti
Edukacinė - sveikatingumo pirtis
Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.
Skaityti
Irklenčių nuoma
Sodyba įsikūrusi ant ežero kranto, todėl vasarą čia ilsėtis svajotų kiekvienas. Sparčiai populiarėjant irklentėms, ši sodyba taip pat jų įsigyjo. Nuo šiol kiekvienas gali sodyboje išsinuomoti irklentes ir išmėginti šią įdomią pramogą.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai