(0)

Kūno pilingo ritualas „Egzotinė kelionė“

Kaina
Nuo 60 €
Trukmė
60

 

Egzotiškas aromatas jus nukels į saulėtų šiltų kraštų kelionę, kurios pojūčius jausite ir po procedūros. Sudėtyje esantys vertingi simondsijų ir migdolų aliejai puikiai drėkina odą, pašalina nelygumus ir gydo uždegimus, skatina odos atnaujinimą bei rūpinasi odos elastingumo atkūrimu. Kiekvienas šveitiklio prisilietimas, tai tarsi gundantis desertas Jūsų odai, po kurio ji taps elastinga, glotni ir neįtikėtinai švytinti.

Procedūrą sudaro: Kūno šveitimas + dušas + įvyniojimas į kaukę + viso kūno masažas.

Procedūros kaina ir trukmė:

60 € / 60 min.

Kitos patirtys
Vyno kerai
Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno. Galima rinktis iš dviejų degustacijų: 1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val. 2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.
Skaityti
Pasiplaukiojimas jachta
Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas. Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 
Skaityti
Jodinėjimas žirgais
Kviečiame apsilankyti jojimo sporto klube „ŽEMAIČIAI“!
Skaityti
Atgaivinantis kūno ritualas vyrams „Titano galia“
  Amžinai skubantiems, neturintiems daug laiko ir paskendusiems begalėje reikalų vyrams padėsime nors trumpam atsipalaiduoti, užsimiršti ir pasirūpinti tik savimi su „Titano galia” tonizuojančiu ir atgaivinančiu kūno ritualu. Kūno ritualas „Titano galia” padės atsipalaiduoti, praskaidrinti mintis, atsikratyti streso ir atgauti jėgas! Puoselėjantis masažų kompleksas puikiai atpalaiduos raumenis ir mintis nuo streso bei emocinės įtampos. Procedūrą...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai