(0)

Įmonių renginiai gamtoje

Miegamų vietų skaičius
10 - 18

Dzūkijos uoga - sodyba imonės renginiui 

Jūsų įmonės darbo kolektyvas tikrai nusipelnė išvykos į gamtą su nepamirštamomis pramogomis! 

 

Stilinga, jauki ir komfortiška sodyba „Dzūkijos uoga“ kviečia  pasinerti į nepamirštamus nuotykius Dzūkijos nacionalinio parko širdyje, vos 18 km nuo Druskininkų.

"Dzūkijos uoga"  įsikūrusi pušynų ir upių apsuptyje, idealiai tinka 10–18 žmonių grupėms. Čia rasite modernų skandinaviško stiliaus interjerą, 7 jaukius miegamuosius ir visas šiuolaikines patogumo priemones, užtikrinančias komfortišką poilsį.

Sodyba "Dzūkijos uoga" įmonėms siūlo įvairias pramogas gamtoje, pritaikytas nedideliam bendradarbių kolektyvui:

  • Aktyvus laisvalaikis: plaukimas baidarėmis Ūlos, Grūdos ar Merkio upėmis, dviračių turai ir pėsčiųjų žygiai po vaizdingus Dzūkijos miškus, ekstremalūs užsiėmimai nenuoramoms.

  • Kulinarija: plovo gaminimas ant laužo ar patiekalai moliniame pečiuje, steikai ant malkinio griliaus.

  • Poilsis po aktyvių pramogų: malkomis kūrenama pirtis, maudynės, bendravimas prie laužo sodybos kieme

 Rezervuokite  poilsį jau dabar ir leiskite darbo kolektyvui patirti tikrąją Dzūkijos miškų magiją!

 

Kitos patirtys
Kanapių ūkio lankymas
Kaip gimsta kanapių arbata mūsų ūkyje? Kuo ji ypatinga? Atvykite su šeima, draugais, kolegomis. Prisilieskite prie užburiančių augalų. Susipažinkite su gamtos stebuklu. Sužinokite, kas yra... Hašišas! Kodėl kanapė tokia kontraversiška? Ką jau kalbėti apie puikų laiką gryname ore, gamtos garsus ir kvapus bei unikalias nuotraukas jūsų albumui.    
Skaityti
Irklenčių nuoma
Pripučiamų ir presuoto polietileno irklenčių nuoma Šventosios upe Anykščių rajone.
Skaityti
Pirtis
Pirtis ant ežero kranto, dviejų patalpų - sauso garo (sauna) ir šlapio garo (rusiška). Priepirtis su vaizdu į ežerą. 
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai