(0)

Žygis po pelkes

Miegamų vietų skaičius
Nuo 10
Kaina
Nuo 120 €
Trukmė
3 val.
Veiklos laikotarpis
Vasara
Papildoma informacija
Žygis organizuojamas bent 10 žmonių grupei. Kaina asmeniui - 12 Eur.

Ar manote, kad lipti į klampią pelkę reikia daug drąsos? 

Garantuojame nepamirštamus įspūdžius ir daug purvo kelnėse. Puiki galimybe ekstremalių pojūčių mėgėjams ne tik pasimaudyti purve, bet ir išmokti budrumo bei ištvermės. Tai suteikia daug adrenalino, yra nepaprastai linksma bei saugu, kadangi grupė lydi ir prižiūri patyręs vedlys. Taip pat norintiems ramiau praleisti vakarą siūlome pasiplaukioti aerovaltimi bei pasimaudyti nuostabaus grožio gamtos apsuptame upelyje ir ežere.

Po pramogos yra galimybė užsisakyti pirtį (už papildomą kainą). 

Kitos patirtys
Japoniška pirtis-karštas lauko kubilas
Pasimėgaukite karštu lauko kubilu miško apsuptyje.
Skaityti
Medaus kelias nuo žiedo iki vartotojo
  Nieko nėra nuostabesni, kaip pajusti bičių dūzgesį. Susipažinti su bičių gyvenimu, sužinoti apie bičių naudą žmonėms, jų gaminamus produktus: medų, duoną, žiedadulkes, bičių pienelį, pikį, bei vašką. Net garsiausi, geriausi, gudriausi bitininkai niekad neatsisako pakalbėti apie bitininkystę. Padėti pradedančiam, paaiškinti neišmanančiam, tad visada galit drąsiai prašyti pagalbos. Ją tikrai gausite pas bitininkus, profesionalus Ramūną ir Rimtautą....
Skaityti
PRAMOGINĖ KELIONĖ LAIVU PO PLATELIŲ EŽERĄ
Norintiems pasigėrėti Platelių ežero ir jo salų grožiu bus įdomi kelionė laivu. Kelionės metu išgirsite legendų ir padavimų apie Platelių ežero ir 7 jo salų atsiradimo istoriją, laumes ir jų išdaigas, buvusių vietinių gyvenimo būdą, verslus, amatus. Kelionės laikas, trukmė ir maršrutas derinami individualiai. Kelionei laivu papildomai galima užsakyti žemaitiškų užkandžių, padegustuoti arbatos, esant poreikiui papildomai užsakyti gidą anglų ar rusų...
Skaityti
Dzūkiškų patiekalų edukacijos
Vykdomos kulinarinio paveldo degustacijos ir edukacijos - didžiausias malonumas, kartu padedant šeimininkei, pasigaminti dzūkišką patiekalą senovinėje duonkepėje krosnyje! Turbūt net nesapnavote, kad iš grikinių miltų galima iškepti nuostabiai kvapnų ir skanų grikinį pyragą? Pieskiniai dzūkai mokėjo iškepti. Išmoko šeimininkė iš Marcinkonių močiučių „grikinį babkų“ iškepti. Kaip dzūkai sako – dzidelio mokslo...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai