Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus (angl. cookies). Susipažinkite su mūsų "Slapukų politika".
Įgyvendinant projektą „BASCIL – Inovatyvūs sprendimai kaimiškų vietovių maisto gamintojams: veiklos įvairinimo skatinimas, teikiant kulinarinio turizmo paslaugas“, buvo parengtas praktinis vadovas „Praktiniai kulinarinio turizmo paslaugų kūrimo sprendimai vietos maisto gamintojams Baltijos jūros regione“.
Šis vadovas skirtas pokyčių iniciatoriams, maisto verslininkams, ūkininkams ir gamintojams, siekiantiems pradėti teikti maisto turizmo paslaugas, kurios ne tik praplečia jų siūlomą prekių asortimentą, bet ir leidžia kurti naujas patirtis vartotojams, pasitelkiant savo aukštos kokybės maisto produktus.
Vadove pateikiami konkretūs sprendimai, idėjos ir gerosios praktikos pavyzdžiai, kurie gali padėti sėkmingai integruoti kulinarinį turizmą į jau vykdomą veiklą.
Visą vadovą skaityti galite ČIA.
Ši informacija parengta naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už šios informacijos turinį atsako Lietuvos kaimo turizmo asociacija. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad ji atspindi Europos Sąjungos nuomonę.