(0)

Akupresūrinis taškinis, energetinis masažas

Kaina
Nuo 25 €
Trukmė
1 val. 30 min.

Mūsų visame kūne ir visoje odoje yra daugybė receptorių, taškų, kurie susieti su visais  organais. Tai ypatingieji organų taškai, zonos. Dėl įvairiausių priežasčių, mūsų darbo, nuovargio, įtampos, streso, netinkamo poilsio, ypač dėl nepakankamo judėjimo – tie mūsų organai vargsta, kenčia dėl įvairiausių blokų, nepakankamo jų energetinio aprūpinimo. Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.

Kitos patirtys
Pagonijos uola
Pirmasis "tikroviškas" kalnas Lietuvoje -  Pagonijos uola . 13 metrų aukščio Pagonijos uola - 12 skirtingų lipimo takų, neigiami kampai bei įvairūs reljefai - plyšiai, išoriniai kampai, "pilvai" ir "karnyzai", įvairios lipimo sudėtingumo kategorijos nuo F4a iki F8a, galimybė lipti su apatine sauga, t.t., įrengti saugos taškai. Galimybė treniruotis speleotechnika. Visos reikalingos laipiojimui įrangos nuoma (karabinai,...
Skaityti
Mergvakaris, pagal senąsias tradicijas
Mergvakaris – vienas svarbiausių moters gyvenimo įvykių, paskutinis jaunosios apsisprendimo vakaras. Seniau į jį rinkdavosi artimiausios moterys: seserys, draugės, mamos, tetos, – taip ir kilo pavadinimas „mergvakaris“. Šis susibūrimas dar buvo vadinamas pintuvėmis, vakarynomis, prieveseliu. Pagal senolių tradicijas, vestuvių išvakarėse, merginos maudydavęsi pirtyje. Pirtis visada buvusi sakrali, moteriška vieta. Šios, mergvakariui...
Skaityti
Čiuožinėjimas ant ledo su pačiūžom
Žiemos metu apsistoję sodyboje "Bagrėnžaris" nemokamai galėsite mėgautis žiemos pramogomis. Greta sodybos yra tvenkinys, kurį šeimininkai nukasa, o tada prasideda tikrosios linksmybės - čiuožinėjimas. Pačiūžas apsistoję sodybos svečiai gauna nemokamai.
Skaityti
Senosios lietuviškos virtuvės edukacinės programos
Siekiant išsaugoti lietuviškos virtuvės tradicijas mūsų šeima, savo sodyboje vykdom „Senosios lietuviškos virtuvės edukacines programas“. Programų tikslas priminti jaunimui apie mūsų kulinarinį paveldą, atskleisti mūsų šalies etninį išskirtinumą, jos kūrybiškumą.  Duonkepėje krosnyje kepame bulvines bandas ant kopūstų lapų, švilpikus, kūčiukus, mielinį močiutės pyragą. Edukacijų metu dalyviai patys juos...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai