(0)

Anticeliulitinė procedūra su CH 1, 2, 3 serumais ir įvyniojimu

Kaina
Nuo 90 €
Trukmė
90 min.

 

Šios procedūros dėka suskaldomas poodinis riebalinis audinys, išvalomi toksinai, reguliuojama žarnyno veikla, maitinami gilieji odos audiniai, skatina kraujo priplūdimą į audinius, gerina medžiagų apykaitą, spartina riebalų deginimo procesus (lipolizę), skatina kolageno ir elastino gamybą, lėtina odos senėjimo procesus, taip pat padeda sumažinti randus bei strijas. Dėl geresnio deguonies tiekimo suminkštėja audiniai, odos spalva pagražėja, atjaunėja, dingsta smulkūs išsiplėtę kapiliarai ant odos paviršiaus. Greitai matomas rezultatas ir net lieknėjimo rezultatas po pilno kurso, matmenys sumažėja nuo 4 iki 7 cm.

Rekomenduojama atlikti esant kūno ar kojų tinimams, endeminio celiulito struktūrai, lokalizuotam celiulitui, esant viršsvoriui iki 5 kg. CH metodasyra gavęs apdovanojimą už unikalumą ir efektyvumą.

Procedūros kaina ir trukmė:

90 € / 90 min.

 

Kitos patirtys
Baidarių nuoma Dzūkijos upėmis
Baidarių nuoma Baltosios Ančios bei Mara upėmis.
Skaityti
Dešimtvietis laivas
Kviečiame pasiplaukioti dešimtviečiu laivu ir pajausti vieno švariausių Lietuvos ežerų - Dusios grožį. 
Skaityti
Išplėstinė paskaita – mokymas "Lietuviška geroji pirtis"
Paskaita apie Lietuvišką gerąją pirtį. Sužinosite viską apie pirties mikroklimatą, temperatūrą, krosnis, gultus, ventiliaciją, kvapus, vantas ir pirties procesus. Supažindinimas vyksta pirtyje ir priepirtyje. Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.   Žmonių kiekis:  nuo 10 žmonių. Lankymas:  Visi metų laikai. Iš anksto sutarus. Trukmė:  apie...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai