(0)

Atpalaiduojantis viso kūno masažas

Kaina
Nuo 43 €
Trukmė
60 min.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Atpalaiduojantis masažas yra viena populiariausių masažo formų visame pasaulyje. Tai švelni, raminanti ir kūno harmoniją suteikianti procedūra, kuri padės Jums pailsėti po dienos darbų, nuimti stresą, įtampą ir pasinerti į teigiamų emocijų sūkurį.

Atpalaiduojantį masažą rekomenduojama atlikti žmonėms, kurie nuolat stresuoja, dirba sunkų protinį ar fizinį darbą yra nuolat pavargę, sunkiai atsipalaiduoja.

Masažas gerina kraujotaką, medžiagų apykaitą, regeneruoja raumenis, padeda atsipalaiduoti ir susigrąžinti prarastas dvasines bei fizines jėgas.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.

Kitos patirtys
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai:  [email protected]    +37069963565 "Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.    
Skaityti
Senosios lietuviškos virtuvės edukacinės programos
Siekiant išsaugoti lietuviškos virtuvės tradicijas mūsų šeima, savo sodyboje vykdom „Senosios lietuviškos virtuvės edukacines programas“. Programų tikslas priminti jaunimui apie mūsų kulinarinį paveldą, atskleisti mūsų šalies etninį išskirtinumą, jos kūrybiškumą.  Duonkepėje krosnyje kepame bulvines bandas ant kopūstų lapų, švilpikus, kūčiukus, mielinį močiutės pyragą. Edukacijų metu dalyviai patys juos...
Skaityti
Edukacinė - sveikatingumo pirtis
Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.
Skaityti
Programa „Ruginės duonos kleckai“
Edukacijos metu pasakojama duonos svarba lietuvio buityje ir papročiuose, kepimo tradicijos, mokoma paruošti tešlą, formuoti duonos kepaliukus ir išsikepti juos duonkepėje. O kol duona kepama, šeimininkė supažindina su senaisiais žemės įdirbimo įrankiais, duonai kepti naudotais rakandais, moko atpažinti grūdines kultūras ir sutrinti grūdus trintuvėje. Lietuviams svarbios kalendorinės ir šeimos šventės, kuriose buvo naudojama Apeiginė duona, tad...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai