(0)

Ekskursija po stipriai veikiančias žemės vietoves

Trukmė
5-7 val.

Šios ekskursijos tikslas ne tik aktyviai pajudėti, sužinoti, pasigrožėti ir pamatyti šias vietas, bet ir pabūti skirtingo stipraus žemės veikimo vietovėse, pasiekti vidinį nusiraminimą, pašalinti stresą, įtampą, kokybiškai pailsėti gamtoje. Meditacija ant Verpeto kalno, prie žynio akmens, alkoje, prie galingų ąžuolų, priesaikos pušies, stebuklingo ąžuolo, keturių kamienų eglės – tai  ypatingas  akmenų,  medžių ir  Žemės energijos poveikis. 

Kitos patirtys
Kubilas - lauko pirtis
Sodyboje yra dvi lauko pirtys – kubilai. Juose vanduo įkaitinamas iki 39 – 45 Celsijaus laipsnių, tad mėgautis šiluma gryname ore, po atviru dangumi ir grožėtis gamtos vaizdais galima net per didžiausius žiemos šalčius. Didesniame kubile vienu metu gali kaitintis iki 10 asmenų, mažesniame – iki 7.
Skaityti
Pagonijos uola
Pirmasis "tikroviškas" kalnas Lietuvoje -  Pagonijos uola . 13 metrų aukščio Pagonijos uola - 12 skirtingų lipimo takų, neigiami kampai bei įvairūs reljefai - plyšiai, išoriniai kampai, "pilvai" ir "karnyzai", įvairios lipimo sudėtingumo kategorijos nuo F4a iki F8a, galimybė lipti su apatine sauga, t.t., įrengti saugos taškai. Galimybė treniruotis speleotechnika. Visos reikalingos laipiojimui įrangos nuoma (karabinai,...
Skaityti
Žygiai Žvelsos slėnyje
Sportinis – turistinis žygis Žvelsos slėniais organizuojamas nuo balandžio iki lapkričio. Šie slėniai žmonių mėgstami vadinti ,,mažąja Šveicarija“. Ypač gražu pavasarį, kuomet ima žaliuoti medžiai ir gausiai miško plotą padengia aitriai kvepiantys miškiniai česnakai, turintys vaistinių savybių. Kelionėje galima pamatyti įvairių laukinių žvėrių urvų, sekti jų takais. Atsiveriančios atodangos ir natūrali gamta pakeri kiekvieną. Žygio atstumą galima...
Skaityti
Senosios lietuviškos virtuvės edukacinės programos
Siekiant išsaugoti lietuviškos virtuvės tradicijas mūsų šeima, savo sodyboje vykdom „Senosios lietuviškos virtuvės edukacines programas“. Programų tikslas priminti jaunimui apie mūsų kulinarinį paveldą, atskleisti mūsų šalies etninį išskirtinumą, jos kūrybiškumą.  Duonkepėje krosnyje kepame bulvines bandas ant kopūstų lapų, švilpikus, kūčiukus, mielinį močiutės pyragą. Edukacijų metu dalyviai patys juos...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai