(0)

Mikierių pažintinis-nuotykių takas

Kaina
Nuo 20 €
Apranga
patogi, sportiška

Žygis pagal mūsų parengtą legendą aplankant įdomiausius vietovės objektus (pakabinamą tiltą, upės vingius, pliažiukus, įspūdingus ąžuolus, itin tyrą šaltinį, danielyną, senąjį Inkūnų kaimą, medinę bažnytėlę, keramikus. Visi, objektai nuo sodybos nutolusius iki 1 km atstumu. O jei turite kažkokią progą (mokyklos išleistuvės, įmonės renginys, bernvakaris, mergvakaris), šis žygis gali savyje turėti netikėtų įvairaus pobūdžio komandinių ir individualių užduočių, žyguo metu gali tekti ne tik eiti, bet ir plaukti baidare, plaustu, kanoja ar važiuoti dviračiu...

Žygis dažniausiai daromas 5 km. ilgio.

Kitos patirtys
Kulinarinio paveldo patiekalai
RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.
Skaityti
Klasikinis veido masažas
Tai masažas, kuris efektyviai išlaiko sveiką, jaunatvišką elastingą odą. Masažas gerina kraujotaką, didina raumenų tonusą, mažina įtampą, nuovargį, galvos skausmus, gerina bendrą emocinę ir fizinę savijautą, apsaugo nuo raukšlių atsiradimo, didina odos lygumą ir stangrumą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Kursai-stovykla "Slaptų žmogaus galių vystymas"
Šie kursai-seminarai-stovykla yra trumpa įžanga kaip pažinti, suprasti ir vystyti savo paslėptas fizines ir psichines galias. Tai svarbiausios žinios, gebėjimai ir jų taikymas praktikoje, kasdieniniame gyvenime. Kiekvieną dieną vyksta teoriniai ir praktiniai gilesnio savęs pažinimo užsiėmimai. Pirtys, masažai, atsipalaidavimo, meditacijos, savo kūno ir sąmonės valdymo pratimai ir praktika.
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai