(0)

Mikierių pažintinis-nuotykių takas

Kaina
Nuo 20 €
Apranga
patogi, sportiška

Žygis pagal mūsų parengtą legendą aplankant įdomiausius vietovės objektus (pakabinamą tiltą, upės vingius, pliažiukus, įspūdingus ąžuolus, itin tyrą šaltinį, danielyną, senąjį Inkūnų kaimą, medinę bažnytėlę, keramikus. Visi, objektai nuo sodybos nutolusius iki 1 km atstumu. O jei turite kažkokią progą (mokyklos išleistuvės, įmonės renginys, bernvakaris, mergvakaris), šis žygis gali savyje turėti netikėtų įvairaus pobūdžio komandinių ir individualių užduočių, žyguo metu gali tekti ne tik eiti, bet ir plaukti baidare, plaustu, kanoja ar važiuoti dviračiu...

Žygis dažniausiai daromas 5 km. ilgio.

Kitos patirtys
MARMA viso kūno masažas
Taškinis masažas (MARMA) – gilus ir veiksmingas praktinis gydymas daugeliu atvejų, atpalaiduojantis ir palaikantis bendrą sveikatos būklę ir gerovę. Šiuo metodu įvertinamas organizmo disbalansas ir spaudimo būdu atkuriama pusiausvyra, šalinami sveikatos sutrikimai. Masažuojant tam tikrus taškus optimaliai atpalaiduojami visi vidaus organai, nuimama įtampa, spazmai. Spaudžiant tam tikrus taškus galima pagerinti epidermio mikrocirkuliaciją,...
Skaityti
Baidarių nuoma
Organizuojame baidarių žygius Šventosios, Širvintos ar Siesarties upėmis. Priklausomai nuo Jūsų nusiteikimo ir fizinio pasirengimo, suderinsime tinkamiausio sudėtingumo ir trukmės maršrutus. Plaukiantiems baidarėmis siūlome apsistoti nakvynei poilsiavietėje „Senaupė“ar sodyboje „Sidabrinė pieva“.
Skaityti
Proginis keltas "Švyturys"
Pasiplaukiojimas pramoginiu keltu "Švyturys" po Bebrusų ežerą paįvairins Jūsų laisvalaikį ar šventę. Nuostabiame ežero gamtovaizdyje galėsite įamžinti gražiausias savo šventes ar poilsio akimirkas. Kartu su pasiplaukiojimu galėsite ant denio išsikepti šašlyko, pasikaitinti kelte esančioje saunoje ar atsigaivinti išsimaudant ežere. 
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai