(0)

Pirtis (lietuviška) ant ežero kranto

Skiemonių g. 6, Kazlų k., Alantos sen., Molėtų raj.
Miegamų vietų skaičius
1 - 20
Kaina
50 - 100 €
Trukmė
Iki 3 val, jei nesusitariama kitaip
Galimas amžius
Neribojama
Veiklos laikotarpis
Ištisus metus
Apranga
Pirties rankšluosčiai būtini
Papildoma informacija
Maudynės ežere

Pirtis ant Duobio ežero kranto - tai nuostabi vieta atsipalaidavimui tiek kūnui, tiek sielai...

Pirties kaina - 100 eurų (iki 3 val). Už papildomą mokestį galimos vantos, eteriniai aliejai bei profesionalaus pirtininko paslaugos (užsakius iš anksto).

Išankstiniai užsakymai telefonu Tel. +37060027719

Kitos patirtys
Išplėstinė paskaita – mokymas "Lietuviška geroji pirtis"
Paskaita apie Lietuvišką gerąją pirtį. Sužinosite viską apie pirties mikroklimatą, temperatūrą, krosnis, gultus, ventiliaciją, kvapus, vantas ir pirties procesus. Supažindinimas vyksta pirtyje ir priepirtyje. Taip pat, ragausite vietinių kvapnių žolelių arbatą ir natūralų mūsų bičių medų, suneštą iš Varnių regioninio parko.   Žmonių kiekis:  nuo 10 žmonių. Lankymas:  Visi metų laikai. Iš anksto sutarus. Trukmė:  apie...
Skaityti
Lietuviškos pirties malonumai
Ant sraunaus Kirkšnovės upelio šlaito stovi tradicinė Senoji pirtis su erdvia lauko teritorija bei itin talpiomis pavėsinėmis. Kalbama, kad ši pirtis yra viena seniausių vidurio Lietuvoje! Norintiems privatumo bei mėgstantiems pasidžiaugti pirties teikiamais malonumais – idealus pasirinkimas, ypač, kai visai netoliese stovi kubilas ir krenta įspūdingos vandens kaskados.
Skaityti
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Daugiau kaip 30 metų puoselėjanti žemaitiškų valgių gamybos tradicijas, sodybos šeimininkė Marija su dukra Jurgita pristato žemaitiškų valgių vakarienę turistinėms grupėms, draugų kompanijoms ir giminių susitikimams. Svečiai vaišinami iš molinių indų su mediniais šaukštais. Žemaičių tarme pristatomi valgiai, pasakojamos žemaičių gyvenimo ir valgymo tradicijos. Tai laikas, kai gera prisiliesti prie senųjų tradicijų...
Skaityti
Duonelė kasdieninė
Edukacinės programos metu kiekvienas svečias gauna į rankas jau paruoštos duonos tešlos (duonos tešlą reikia ruošti dvi dienas), suformuoja duonos kepalėlį, kuris iškepamas duonkepyje pečiuje. Kol duonelė kepa, pristatomas duonos kelią nuo grūdo iki duonos kepalo ant stalo, pasakojama apie duonos kepimo tradicijas, papročius, supažindinama su senoviniais įrankiais ir rakandais: sietuve, spragilu, vėtykle, girnomis, kultuve, bezmėnu. Vėliau, po programos...
Skaityti
Daugiau (278)
Partneriai