(0)

Reiki masažas

Kaina
Nuo 20 €
Trukmė
1 val.

Tai energija, kurios mums labai trūksta, ir dėl tam tikrų aplinkybių tiesiogiai pasiimti negalime, nemokame. Nepraleiskite progos gauti šios energijos, be kurios negali įvykti pilna kūno savireguliacija.

Kitos patirtys
Pažintinė-pramoginė programa „Patefonų pasaulyje“
Kviečiami apsilankyti sodyboje veikiančioje unikalioje patefonų ekspozicijos parodoje. Patefonai rinkti daugiau nei 45 metus, tai šeimos pomėgis. Visi skirtingi, beveik visi veikiantys. Ne vienas eksponatas pagamintas meistro - sodybos šeimininko pagal šiuolaikinį, modernistinį dizainą. Siūlome turistinėms grupėms pažintinę-pramoginę programą „Patefonų pasaulyje“. Pageidautina turistinės grupės nuo 15 iki 50 asmenų. Kaina asmeniui 7 eu....
Skaityti
Orientacinis baidarių žygis Merkio upe
Mes kviečiame atvykti į Dzūkiją ir išbandyti šią naują pramogą "Grikučio" sodyboje, Varėnos rajone, Pamerkių kaime. Siūlomo maršruto ilgis apie 18 km. Atvykus į sodybą paliekate daiktus ir automobilius, o svarbiausia - užsiimate lovas arba palapines nakvynei. Išdaliname užduotis ir nuvežame į plaukimo pradžią. Visus parplaukusius į sodybą vaišinsime ypatinga sriuba. Nugalėtojus apdovanosime. Pailsėję, pėsčiomis keliausime prie ąžuolo, kur...
Skaityti
Programa „Ruginės duonos kleckai“
Edukacijos metu pasakojama duonos svarba lietuvio buityje ir papročiuose, kepimo tradicijos, mokoma paruošti tešlą, formuoti duonos kepaliukus ir išsikepti juos duonkepėje. O kol duona kepama, šeimininkė supažindina su senaisiais žemės įdirbimo įrankiais, duonai kepti naudotais rakandais, moko atpažinti grūdines kultūras ir sutrinti grūdus trintuvėje. Lietuviams svarbios kalendorinės ir šeimos šventės, kuriose buvo naudojama Apeiginė duona, tad...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai