(0)

Kulinarinio paveldo patiekalai

Miegamų vietų skaičius
20 - 50
Kaina
Nuo 14 €
Trukmė
1-1,5 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinės programa vyksta visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA

Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.

Kitos patirtys
Kvietimas atrasti taikias bites
Bitininkystės muziejus įkūrėjo B. Kazlo sumanymas skulptūromis ir erdviniais objektais etnokultūrinėje plotmėje pristatyti bičių ir bitininkystės pasaulį yra unikalus ne tik Lietuvoje, bet ir pasauliniame kontekste. Išskirtinumą lemia galimybės – trys viename! Unikali gamta ir jos daug, vienuolika edukacinių programų susijusių su bitininkystę ir bičių produktais, nauja interaktyvi ekspozicija 5 pastatuose su 4 ha. teritorija pritaikyta aktyviam...
Skaityti
Treniruoklių salė
Jėgas atgaukite šiuolaikiškai įrengtoje Karpynės treniruoklių salėje. Čia rasite platų profesionalių treniruoklių asortimentą, o norimų rezultatų Jums padės siekti profesionalūs treneriai. Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Disko golfas
DISKO GOLFAS panašus į tradicinį golfą, tik vietoje kamuoliuko ir lazdų žaidėjai naudoja diskus (skraidančias lėkštesė), o taikiniu yra specialus krepšys. Žaidžiant DISKO GOLFĄ verda džiaugsmo bei nusivylimo emocijos, kaip ir kitame mums įprastame sporte (pvz. pataikius lemiamą metimą krepšinyje ar praleidus įvartį futbole). Tačiau yra ir skirtumų. DISKO GOLFAS nereikalauja lygios su nupjauta žole aikštelės, nereikia net varžovo, kad tobulintumėte savo...
Skaityti
Duonelė kasdieninė
Edukacinės programos metu kiekvienas svečias gauna į rankas jau paruoštos duonos tešlos (duonos tešlą reikia ruošti dvi dienas), suformuoja duonos kepalėlį, kuris iškepamas duonkepyje pečiuje. Kol duonelė kepa, pristatomas duonos kelią nuo grūdo iki duonos kepalo ant stalo, pasakojama apie duonos kepimo tradicijas, papročius, supažindinama su senoviniais įrankiais ir rakandais: sietuve, spragilu, vėtykle, girnomis, kultuve, bezmėnu. Vėliau, po programos...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai