(0)

Šakočio gaminimo programa

Kaina
Nuo 120 €
Trukmė
2 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma nuo gegužės mėn. iki spalio mėn.
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms.

Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį vadina užsieniečiai) ir įsitikinsite, kad šakotį iškepti nėra lengva.

Kitos patirtys
Edukacinės programos sodyboje „Vėjų fėja“
Edukacinės programos apie mūsų šalies senovinius papročius, protėvių gyvenimo būdą ne tik praturtins žinias, pagilins gimtos šalies istorinį, geografinį suvokimą, bet ir padovanos kūrybinį džiaugsmą. Visos mūsų edukacijos yra įtraukios, apipintos dainomis, žaidimais, mįslėmis, varžytuvėmis. Jei atvyksite į mūsų sodybą, pati aplinka jus užpildys žiniomis, protėvių išminties pajautimais, draugystės su gamta patyrimais. RUGELIO KELIAS.  14 Eur....
Skaityti
Etnografinės pirties nuoma
NERK Į KAIMĄ ;)  Šeimos poilsiui Edukacinėje sodyboje "Vėjų fėja"  nuomuojame pirties trobelę. Namelis patogus, šildomas visus metus, jame yra šešiavietis nakvynės kambarys, bendravimo erdvė, pirtelė, kubilas, vonios kambarys, lauko grilius. Galėsite naudotis atskira virtuvėle (gretimame name). Pirmame aukšte yra poilsio zona, kur galima pabendrauti, išsivirti arbatos. Už papildomą kainą galima...
Skaityti
Kubilas - lauko pirtis
Sodyboje yra dvi lauko pirtys – kubilai. Juose vanduo įkaitinamas iki 39 – 45 Celsijaus laipsnių, tad mėgautis šiluma gryname ore, po atviru dangumi ir grožėtis gamtos vaizdais galima net per didžiausius žiemos šalčius. Didesniame kubile vienu metu gali kaitintis iki 10 asmenų, mažesniame – iki 7.
Skaityti
Pasivaikščiojimą vandens burbulu
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai