(0)

Dzūkiškų patiekalų edukacijos

Trukmė
2 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, lenkų kalbomis

Vykdomos kulinarinio paveldo degustacijos ir edukacijos - didžiausias malonumas, kartu padedant šeimininkei, pasigaminti dzūkišką patiekalą senovinėje duonkepėje krosnyje! Turbūt net nesapnavote, kad iš grikinių miltų galima iškepti nuostabiai kvapnų ir skanų grikinį pyragą? Pieskiniai dzūkai mokėjo iškepti. Išmoko šeimininkė iš Marcinkonių močiučių „grikinį babkų“ iškepti. Kaip dzūkai sako – dzidelio mokslo neraikia, cik noro!  Reikia iškūrenti duonkepę krosnį, užmaišyti babką ir šauti į krosnį. Kepti grikinę babką rekomenduojama apie pusantros valandos. Kol keps babka, ragausit grikių košės, šustos pečiuje ar grybienės, gersite kvapnią mėtų arbatą ir sužinosit kol dzūkai tik iš grikinių miltų pyragus kepdavo. Atvažiuokite, kartu iškūrensime duonkepę krosnį ir išsikepsime grikinę babką.

Jei norėsite, galėsite paderinti meniu pagal pageidavimą, nes asortimente dar yra: bulvinė banda, grikiniai blynai, grybienė, sūdyti lašiniai.

Kitos patirtys
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai:  [email protected]    +37069963565 "Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.    
Skaityti
Nugaros masažas
Tai masažas, kurio metu atpalaiduojami įsitempę nugaros raumenys. Šis masažas apima visą nugarą: nuo pakaušio iki sėdmenų, jis ne tik sustiprins nugaros raumenis, bet ir nuims susikaupusią įtampą nugaroje ir pečių juostoje, suaktyvins kraujotaką, padės atsikratyti fizinių bei psichologinių sunkumų. Tai veikia kaip prevencinė priemonė gerai savijautai ir oriam gyvenimo būdui. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Gyvas stalo futbolas
Gyvas stalo futbolas  – tai visiems puikiai žinomo stalo žaidimo padidinta versija, kurioje plastikinių figūrėlių vietą užima žmonės. Žaidimo tasyklės yra tokios pat kaip ir tradiciniame stalo futbole, tačiau teigiamų emocijų gerokai daugiau. Kadangi į vieną skersinį įsikibę žaidėjai gali judėti tik ta pačia kryptimi ir dar turi susižaisti su prie kitų skersinių esančiais komandos nariais, žaidimas puikiai tinka komandinio darbo įgūdžių ugdymui. Vienu metu gali žaisti 10 žmonių...
Skaityti
Procedūra pigmentuotai veido odai
  Procedūra skirta pigmentuotai, raukšlėtai odai. Procedūros metu naudojama profesionali itališka WORLD OF BEAUTY kosmetika. Procedūrai specialiai parinktos kosmetikos ir masažo dėka oda sudrėkinama, įgauna jaunatviško švytėjimo, tampa šviesesnė bei sumažinama pigmentacija. Naudojamų produktų sudėtyje yra tokie ingredientai, kaip migdolų rūgštis, nuo kurios nesilupa oda, nėra odos pažeidimų ar kitų šalutinių poveikių. Migdolų...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai