(0)

Akupresūrinis taškinis, energetinis masažas

Kaina
Nuo 25 €
Trukmė
1 val. 30 min.

Mūsų visame kūne ir visoje odoje yra daugybė receptorių, taškų, kurie susieti su visais  organais. Tai ypatingieji organų taškai, zonos. Dėl įvairiausių priežasčių, mūsų darbo, nuovargio, įtampos, streso, netinkamo poilsio, ypač dėl nepakankamo judėjimo – tie mūsų organai vargsta, kenčia dėl įvairiausių blokų, nepakankamo jų energetinio aprūpinimo. Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.

Kitos patirtys
Hidromasažinis kubilas
Poilsis hidromasažiniame kubile suteiks galimybę atsipalaiduoti ir bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti jaukiomis akimirkomis. O, kad po malonių akimikrų kubile nereiktų skubėti namo, Ungurinio ežero namai, už papildomą kainą, jums gali pasiūlyti jaukią nakvynę.
Skaityti
Orientacinės varžybos
Svečiuodamiesi galėsite suburti bendraminčių komandą ir įdomiai praleisti laiką gryname ore, gamtos apsuptyje. Prireiks ir pastabumo, ir sumanumo, o visas laikas dovanos geras emocijos ir įsimintinus įspūdžius. Galima rinktis net iš kelių trasos sudėtingumų.
Skaityti
Pagonijos uola
Pirmasis "tikroviškas" kalnas Lietuvoje -  Pagonijos uola . 13 metrų aukščio Pagonijos uola - 12 skirtingų lipimo takų, neigiami kampai bei įvairūs reljefai - plyšiai, išoriniai kampai, "pilvai" ir "karnyzai", įvairios lipimo sudėtingumo kategorijos nuo F4a iki F8a, galimybė lipti su apatine sauga, t.t., įrengti saugos taškai. Galimybė treniruotis speleotechnika. Visos reikalingos laipiojimui įrangos nuoma (karabinai,...
Skaityti
Muzikos garsų kelionė - meditacija garsuose
„Vinetu kaimo“ organizuojamas muzikos garsų ritualas ir meditacija „Pažinimo ratas“ atkuria unikalią archajišką muzikos terapijos praktiką. Senovės žmonės jautė, kad garsai ir muzika magiškai sujungia aukštybių ir požemių galias, suvienija protą ir kūną bei sutelkia dėmesį į esamos būklės priežastį. Garso banga padėdavo sukaupti valią ir greičiau susigrąžinti fizines jėgas , nuraminti protą ir atgauti dvasinę pusiausvyrą, taip atsipalaiduojant...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai