(0)

Disko golfas

DISKO GOLFAS panašus į tradicinį golfą, tik vietoje kamuoliuko ir lazdų žaidėjai naudoja diskus (skraidančias lėkštesė), o taikiniu yra specialus krepšys.

Žaidžiant DISKO GOLFĄ verda džiaugsmo bei nusivylimo emocijos, kaip ir kitame mums įprastame sporte (pvz. pataikius lemiamą metimą krepšinyje ar praleidus įvartį futbole). Tačiau yra ir skirtumų. DISKO GOLFAS nereikalauja lygios su nupjauta žole aikštelės, nereikia net varžovo, kad tobulintumėte savo įgūdžius, kartais nesvarbu net oro sąlygos, jei esat pasiryžęs viskam. DISKO GOLFAS tinka bet kokio amžiaus, fizinių gebėjimų vyrui ar moteriai.

Kitos patirtys
Baidarės Dzūkijos nacionaliniame parke
Plaukimas baidarėmis Dzūkijoje  Graži kaimo turizmo sodyba " Dzūkijos uoga " organizuoja baidarių nuomą bei stilingą poisį  miško sodyboje . Plaukimas baidarėmis Dzūkijoje su sodybos nuoma nakvynei.  Vandens turizmo pramogas Dzūkijos nacionaliniame parke organizuojame  8-15 žmonių kolektyvams. Dėl informacijos kreipkitės:  [email protected]    +37069963565   Baidarės Ūla Merkiu ir Grūda...
Skaityti
Dešimtvietis laivas
Kviečiame pasiplaukioti dešimtviečiu laivu ir pajausti vieno švariausių Lietuvos ežerų - Dusios grožį. 
Skaityti
Kanapių ūkio lankymas
Kaip gimsta kanapių arbata mūsų ūkyje? Kuo ji ypatinga? Atvykite su šeima, draugais, kolegomis. Prisilieskite prie užburiančių augalų. Susipažinkite su gamtos stebuklu. Sužinokite, kas yra... Hašišas! Kodėl kanapė tokia kontraversiška? Ką jau kalbėti apie puikų laiką gryname ore, gamtos garsus ir kvapus bei unikalias nuotraukas jūsų albumui.    
Skaityti
Vyno kerai
Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno. Galima rinktis iš dviejų degustacijų: 1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val. 2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai