(0)

Disko golfas

DISKO GOLFAS panašus į tradicinį golfą, tik vietoje kamuoliuko ir lazdų žaidėjai naudoja diskus (skraidančias lėkštesė), o taikiniu yra specialus krepšys.

Žaidžiant DISKO GOLFĄ verda džiaugsmo bei nusivylimo emocijos, kaip ir kitame mums įprastame sporte (pvz. pataikius lemiamą metimą krepšinyje ar praleidus įvartį futbole). Tačiau yra ir skirtumų. DISKO GOLFAS nereikalauja lygios su nupjauta žole aikštelės, nereikia net varžovo, kad tobulintumėte savo įgūdžius, kartais nesvarbu net oro sąlygos, jei esat pasiryžęs viskam. DISKO GOLFAS tinka bet kokio amžiaus, fizinių gebėjimų vyrui ar moteriai.

Kitos patirtys
Nugaros masažas
Tai masažas, kurio metu atpalaiduojami įsitempę nugaros raumenys. Šis masažas apima visą nugarą: nuo pakaušio iki sėdmenų, jis ne tik sustiprins nugaros raumenis, bet ir nuims susikaupusią įtampą nugaroje ir pečių juostoje, suaktyvins kraujotaką, padės atsikratyti fizinių bei psichologinių sunkumų. Tai veikia kaip prevencinė priemonė gerai savijautai ir oriam gyvenimo būdui. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Kubilas
Skaityti
Ekskursija ir degustacija Lavender Village ūkyje
Lavender Village ūkyje vedamos ekskursijos, kurių metų svečiai supažindinami su ūkio atsiradimo istorija, levandų istorija, papasakojama, kaip daiginti, auginti, prižiūrėti augalus, kaip panaudoti levandas buityje ar kuriant dekoracijas. Ekskursija apima ir levandų degustavimą. Lankytojai gali paragauti arbatos, limonado, ledų, sausainių ar levandų keksiukų. Viskas gaminama namuose ir su meile, iš atrinktų produktų. Dažniausiai degustuojami 3 - 4 levandų skanėstai. Renginio...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai