(0)

Disko golfas

DISKO GOLFAS panašus į tradicinį golfą, tik vietoje kamuoliuko ir lazdų žaidėjai naudoja diskus (skraidančias lėkštesė), o taikiniu yra specialus krepšys.

Žaidžiant DISKO GOLFĄ verda džiaugsmo bei nusivylimo emocijos, kaip ir kitame mums įprastame sporte (pvz. pataikius lemiamą metimą krepšinyje ar praleidus įvartį futbole). Tačiau yra ir skirtumų. DISKO GOLFAS nereikalauja lygios su nupjauta žole aikštelės, nereikia net varžovo, kad tobulintumėte savo įgūdžius, kartais nesvarbu net oro sąlygos, jei esat pasiryžęs viskam. DISKO GOLFAS tinka bet kokio amžiaus, fizinių gebėjimų vyrui ar moteriai.

Kitos patirtys
Taikos strėlė - Lankų mūšis
Mesk iššūkį  draugams – dalyvaukite Vinetu lankų mūšio kovoje! Edukacija ,,Taikos strėlė” – tai akiratį praplečiantis ir interaktyvus užsiėmimas. Jo dalyviai gyvai supažindinami su archajiškais indėnų ginklais, jų istorija, naudojimo, pritaikymo principais ir filosofija. Programos dalyviai išbandys savo rankos tvirtumą, akies taiklumą, pasitikėjimą ir drąsą šaudymo iš lanko turnyruose. PO šios...
Skaityti
Kubilas
Jūsų maloniam poilsiui siūlomas didelis šašiavietis kubilas. Kubile sumontuotas povandeninis apšvietimas, sumontuotos povandeninės masažinės srovės (jacuzzi).
Skaityti
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma Poilsis stilingoje sodyboje su pirtimi šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. "Dzūkijos uoga" sodybą nuomojame   12-18 žmonių grupėms.Kreipkitės:  info@dzukijosuoga.lt    +37069963565 "Dzūkijos  uoga" sodybos malkinė pirtis "Dzūkijos uogą" juosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikio pramogas gamtoje...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai