(0)

Pažintinė kelionė baidarėmis

Dvivietėmis plastikinėmis baidarėmis organizuojamos 1-2 dienų pažintinės kelionės Ūlos, Merkio upėmis. Pirmos dienos žygis nuo Zervynų iki sodybos Trakiškių k. Plaukimo metu galima susipažinti su etnografiniais Zervynų, Mančiagirės, Žiūrų k. Plaukdami žavėsitės gamtos paminklais - Ūlos skardžiais tarp Zervynų ir Mančiagirės, šaltiniu "Ūlos akis". Antros dienos žygis nuo sodybos iki Puvočių k. Tai 2 val. plaukimas Ūla ir 1 val. Merkiu. Galima pratęsti plaukimą iki Nemuno/ Merkinės piliakalnio. Šis žygis užtruks 6-7 val.

Sodyboje yra 22 dvivietės baidarės.

Kitos patirtys
Kubilas
Masažinis kubilas po kurio galėsite atsigaivinti šalia esančiame Akmenių ežere.
Skaityti
Šakotis - pamėginkite išsikepti patys
2 m 30 cm – toks Aukščiausias Lietuvos rekordinis šakotis iškeptas įmonėje „Romnesa“. Ar norite pamatyti kaip jis atrodo? O gal būtų smagu tikros ugnies kaitroje išsikepti šakotį patiems su draugais ar kolegomis? Kviečiame pas mus į svečius, nes: - Tik pas mus pamatysite kaip kepamas Lietuvos simboliu tapęs kulinarinio paveldo konditerinis gaminys – šakotis - Tik pas mus paskanausite lietuviškų šakočių bei...
Skaityti
Masažai sodyboje "Sveikatinimas kaime"
Aš - Loreta Mieliauskienė, esu masažuotoja daugiau nei 15 metų. Praktikuoju tailandietišką, taurinę, energetinę terapiją kaime. Susisiekite su manimi ir tikrai išspręsime Jūsų sveikatos problemą ar tiesiog maloniai atsipalaiduosime. Visus mano atliekamus masažus galite rasti ČIA.
Skaityti
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai:  [email protected]    +37069963565 "Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.    
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai