(0)

Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”

Kaina
Nuo 60 €
Trukmė
2 val.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Tai procedūra, kuri apsupa kūną aromato dvelksmu. Šokoladas susipynęs su vyšnių aromatu, atskleidžia kvapų gamas, kurios pakelia nuotaiką ir leidžia pasinerti į svajas. Kūno šveitimas atliekamas vyšnių šveitikliu - sudrėkina odą, panaikina negyvas kūno ląsteles. Šokolado kaukė kūnui pasižymi maitinamuoju bei detoksikuojančiu poveikiu. Oda tampa gaivi, lygi ir elastinga. Atpalaiduojantys masažo judesiai po įvyniojimo nuneša į ramybės oazę.

Procedūrą sudaro: Pėdų vonelė + kūno šveitimas + įvyniojimas į šokolado kaukę + demakiažas (jeigu atliekamas veido masažas) + veido arba pėdų masažas (pasirinktinai) + dušas + masažas + fitoterapija (poilsis su arbata). 

Kitos patirtys
Edukacija "Žymės"
Saviraiškos pagalba pažinti aplinkinį pasaulį, paliekant kūrybinę žymę ateičiai. Mylėkime gamtą taip, kaip ji myli mus Pažintinė kūrybinė edukacija „Žymės žemėj“ (žymė – ženklas, pėdsakas, požymis, parašas, laiškas į ateitį). Žaidimo, saviraiškos, kūrybos pagalba skatinti žmogų domėtis aplinkiniu pasauliu, pažinti ir pamilti gamtą, rūpintis gyvenamosios aplinkos apsauga. Sukurti ir palikti savą meninę žymę ateičiai. Edukacija skirta...
Skaityti
Apžvalginė kelionė lėtaeigiu kateriu „Petrusiukas“
Skaityti
Pirties namelis
Pirties namelio nuoma.
Skaityti
Jojimas
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai