(0)

Ekskursijų/kelionių/žygių po Lietuvos gamtą organizavimas

Geologo kelionės kviečia keliautojus pažinti ne tik žmonijos, bet ir visos Žemės raidą bei istoriją, apimančią 4,6 milijardų metų! Per šį laiką įvyko daugybė pačių neįtikinamiausių gamtinių reiškinių, vėliau nulėmusių ir žmogaus gyvenimą, veiklą, kultūrą, kartais net psichologinę būseną ar socialines problemas. Tad Geologo kelionės organizuoja gamtines ekskursijas visoje Lietuvoje (ir ne tik), kuriose supažindina plačiąją visuomenę su geologijos mokslu, jo paskirtimi, gamtine mūsų krašto istorija. Ekskursijas veda geologijos mokslų daktaras, charizmatiškas kelionių vadovas Jonas Šečkus - Klaipėdos universiteto ir Vytauto Didžiojo universitetų lektorius, aktyviai dalyvaujantis geologijos mokslo sklaidos veikloje, žiniasklaidoje, televizijoje bei radijo stotyse.
Susitikime ir praleiskime laiką aktyviai, linksmai ir įdomiai!

Kitos patirtys
Kubilas
Skaityti
Šaudymas iš lanko
Nėra viskas taip paprasta, kaip atrodo pažiūrėjus Robino Hudo filmą. Įtempti lanką gali ne kiekvienas. Tad akies taiklumą galės išmėginti tik "suaugę vaikai" nuo 16 metų. Minimalus šaudymo atstumas - 20 m. Šaudymo patarimų duos ar varžybas praves kvalifikuotas instruktorius.
Skaityti
Pirtis
Kaitinimasis pirtyje nuo seno laikomas ne tik kūno, bet ir sielos valymo ritualu. Tai puiki vieta ne tik žiemą „pasišildyti šonus“, bet ir bet kurią dieną pailsėti po sunkių darbų, pabėgti nuo įtampos, pabendrauti su šeima, draugais. Sodyboje „Šušvė“ įrengta lietuviška garinė pirtis, kurioje gali apsilankyti bei sušildyti kūną ir sielą kiekvienas.
Skaityti
Tradiciniai žemaitiško darželio augalai
Sodyboje surinkta ir auginama daug tradicinių Žemaitijos krašto augalų. Žinome, kad nuo seno, kiekviena sodyba puošėsi savo gėlių darželiu. Gėlės buvo auginamos dėl grožio, magiškų ir vaistinių savybių. Atvykę turėsite galimybę pamatyti ir sužinoti apie čia auginamus augalus, pamatyti sodybos augalų kolekciją. Išgirsite istorijų apie darželio tradicijas. Ragausime ūkyje pagamintų įvairių arbatų. Išbandysime savo intuiciją, gaminsime arbatas...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai