(0)

Maisto gaminimas pečiuje

Kaina
Nuo 15 €
Trukmė
2 valandos
Galimas amžius
nuo 3 iki 100 metų :)
Apranga
Laisvalaikio

Maisto gaminimas pečiuje

"Dzūkijos uoga" sodyba nuomai organizuoja maisto gaminimo pečiuje ir  ant laužo edukacijas su poilsiu sodyboje.

Kontaktai: [email protected]  +37069963565

Edukaciniai maisto gaminimo pečiuje užsiėmimai 8-15 poiosiautojų grupėms. Maisto  ruošimas tikrame "Pompėjos" tipo moliniame picų pečiuje  sodybos Dzūkijoje kieme.

Tikras plovas kazane ant laužo, Picų kepimo pramoga ir kiti  sodybos su maistu  pasiūlymai  sudomins   tiek ir suaugusius, tiek ir vaikus. Programos trukmė - nuo 2 iki 3 valandų.Tai puikus vakaro praleidimas šeimoms. Na ir žinoma sotus bei skanus:)  Laukiame gurmanų!

 

Patiekalai pečiuje

 

Kulinariniai maisto gaminimo užsiėmimai sodybos Druskininkų kaimynistėje.

Daugiau apie pramogas ir Dzūkijos lankytinas vietas čia

Sekite mus Facebook! 

Kitos patirtys
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Edukacinė žuvienės virimo programa
Skaityti
Auto Moto Parkas
Auto Moto Parkas – tiems, kurie nori techninio vairavimo subtilybių suteiks galimybę vairuoti Monster Truck arba vairuoti Monster Bus. O tie, kurie nori pajusti greitį ir šoninį slydimą galės vairuoti sportinius pramoginius ralio automobilius. Neturi vairuotojo pažymėjimo? Tuomet leisk profesionaliems Auto Moto Parko intruktoriams tave pavėžinti ekstremaliai! O galbūt pats seniai degi noru kontroliuoti sportinius automobilius taip, kaip juos valdo mūsų instruktoriai?...
Skaityti
Pantoninis plaustas
Siūlome pramoginę apžvalginę kelionę pontoniniu plaustu nuostabiais Aukštadvario regioninio parko teritorijoje esančiais Navos, Negesčio, Baluosėlio, Baluosio ežerais. Aplankysime šio krašto įžymias vietas: meilės salą, kartuvių kalną, užsuksime į kavinę, kur turėsite galimybę paragauti į nacionalinį paveldą įtrauktu patiekalu – kokorais. Plauste rasite: stalą su kėdėmis , ant kurio galėsite vaišintis savo atsineštais maistu ir gėrimais....
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai