(0)

Hidromasažinis kubilas

Kaina
Nuo 90 €

Poilsis hidromasažiniame kubile suteiks galimybę atsipalaiduoti ir bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti jaukiomis akimirkomis. O, kad po malonių akimikrų kubile nereiktų skubėti namo, Ungurinio ežero namai, už papildomą kainą, jums gali pasiūlyti jaukią nakvynę.

Kitos patirtys
Paprasta pirtis
Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.
Skaityti
Šventinių meduolių kepimas ir puošyba
Atvykę į Rumšiškes, Lietuvos liaudies buities muziejaus miestelį, į seną kepėjo namą (iš Musninkų miestelio), galėsite dalyvauti edukacinėje programoje. Jos metu sužinosite apie meduolių kepimo ypatumus, tradicijas, paragausite skirtingos tešlos meduolių, pabandysite keliais būdais juos pasigaminti ir pasipuošti. Meduolius gaminsite naudojant specialias medines formeles arba tiesiog rankomis. Iškepti meduoliai bus puošiami įvairių spalvų...
Skaityti
Vaikų kambarys
Antrame Svetainės "Agluona" aukšte veikia vaikų kambarys su vaikučius prižiūrinčiu asmeniu.
Skaityti
Futbolo golfas
Tiems, kam mieliau paspardyti kamuolį, siūlome išbandyti naują sporto šaką. Futbolo golfas, kaip ir disko golfas, puikiai tinka visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms. Tai azartiškas, smagus užsiėmimas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms.  Žaidžiama pagal tradicinio golfo taisykles. Tik vietoje kamuoliuko ir lazdų naudojamas futbolo kamuolys. Tikslas yra iš kuo mažiau bandymų įspirti kamuolį į tam skirtą duobutę.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai