(0)

Taikos strėlė - Lankų mūšis

Mesk iššūkį  draugams – dalyvaukite Vinetu lankų mūšio kovoje!

Edukacija ,,Taikos strėlė” – tai akiratį praplečiantis ir interaktyvus užsiėmimas. Jo dalyviai gyvai supažindinami su archajiškais indėnų ginklais, jų istorija, naudojimo, pritaikymo principais ir filosofija. Programos dalyviai išbandys savo rankos tvirtumą, akies taiklumą, pasitikėjimą ir drąsą šaudymo iš lanko turnyruose.

PO šios treniruotės laukia azartiškas ir uždegantis lankų mūšis. Jis organizuojamas lauke, specialiai pritaikytoje saugioje aikštelėje. Tai komandinis, energingas žaidimas, kuriame šaudoma į priešininkus specialiomis strėlėmis su paminkštintais antgaliais.

Kiekvienas žaidėjas dėvi apsaugines veido kaukes, kurios pilnai apsaugo žaidimo metu. Mūšio puolimo ir gynybos strategiją ir taktiką turi sugalvoti patys mokiniai, pasitelkdami įgytas indėnų karybos teorines žinias, savo intuiciją, kūrybiškumą, drąsą ir lyderystės gebėjimus.

Po mūšio edukacijos dalyviai pasidalija savo įspūdžiais, įgyta patirtimi.

Daugiau informacijos rasite -> Čia

Kitos patirtys
Plaukimas baidarėmis Danės upe
Vinetu kaime - siūlome baidarių nuomos paslaugas bei turistinius plaukimus baidarėmis Minijos upe ar Akmenos – Danės upe. Turime įvairaus sudėtingumo baidarių maršutų,  nuo 2 val. iki 3 dienų trūkmės. Plaukimas baidarėmis Danės upe: Nuo Vinetu kaimo iki Kretingalės tilto ( Apie 2 val. maršrutas) Nuo Vinetu kaimo iki Žaliojo slėnio, Purmalių sodai Klaipėda. ( apie 5-6 val. maršrutas) Nuo Vinetu kaimo iki Klaipėdos...
Skaityti
Žygis į pelkę
Skaityti
Pirtis su baseinu
Skaityti
Mega Tarzankė
Naujausia ir turbūt populiariausia mūsų poilsiautojų pramoga - " Mega tarzankė "! Palipam kopetėlėm, pakimbame ant žiedų, pakabintų ant lyno, čiuožiame į upės vidurį. Inercijos dėka švytuoklė išmeta tave į viršų ir pokšt į Šventosios upės vandenį! Išlipam ir kartojam vėl!:) Paslauga tinka nuo ~10 m. amžiaus (būtina išlaikyti savo kūno svorį). Mega tarzankės kaina: 3 eur/šuolis. poilsiaujantiems Sodyboje...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai