(0)

Pažintis su Šiaurės Amerikos indėnų kultūra - Edukacinė programa

Susipažink ir pajausk Šiaurės Amerikos indėnų kultūra kartu su visa šeima! 

Programos metu supažindinama su Amerikos indėnų istorijos ir dabarties etapais, jų kultūra, papročiais, ritualais, buitimi, ginklais.

Indėnų apeiginėje palapinėje TIPI, dalyvausite rituale, gausite toteminį vardą, skambant būgnams, šoksime indėniškus šokius, pažinsite ir sužinosite įvairių amuletų, toteminių stulpų, taikos pypkės bei kitų šventų talismanų reikšmę bei svarbą indėnų kultūroje.

Aplankysite indėnų muziejų ir susipažinsite su per dešimtmetį surinkta muziejaus ekspozicija.

Praktiniai užsiėmimai: šaudymas iš lanko, mėtymas ieties, taip pat kiti išbandymai bei patyrimai.
Indėnų energetiniame labirinte labiau pažinsite save, o savo norus ir svajones paleisite išsipildymui.

Kitos patirtys
Pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Puikiai tiks gimtadieniui atšvęsti ar tiesiog pailsėti po sunkios darbo dienos. Pirties name įrengta salė talpinanti 15 žmonių, aprūpinta visais patogumais.
Skaityti
Lietuviškas midus
Atvykę svečiai turės galimybę aplankyti gamybos patalpas bei rūsius, kuriuose laikomi ir brandinami midūs ir midaus gėrimai. Sužinosite, kokie technologiniai procesai vyksta gamybos metu ir kokios žaliavos bei ingredientai naudojami midaus gamybai. Rūsiuose sklindantys įvairūs medaus bei žolelių kvapai dar labiau sustiprins pojūčius ir padidins patirtą įspūdį. Svarbu žinoti, kad svečiai į gamybos patalpas priimami tik darbo dienomis. Šeštadienį visi kviečiami apsilankyti...
Skaityti
Edukacija bityne
Bites ir jų gyvenimą nuolat supa savita magija – toks mažas vabzdys gali nukeliauti galybes kilometrų, sukurti tokius stebuklingus produktus ir puoselėti nuolat atsinaujnančią ir tobulus bendravimo įgūdžius įvaldžiusią šeimą. Mus sužavėjo ir vis dar žavi darbštuolių gyvenimo vingiai ir jų sugebėjimai. Sukaupėme nemažai žinių, kuriomis mielai dalijamės su visais, kas tik to nori. Kviečiame kartu pajausti bičių gyvenimo magiją, iš arčiau susipažinti su...
Skaityti
Plaustų nuoma
Norintiems pabendrauti, siūlome išbandyti žygį plaustu Šventosios kraštovaizdžio draustiniu. 7 km maršrutą įveikste per ~6 val. Pakeliui - viena įdomausių Šventosios vietų - Lašinių rėva (slenkstis) ir Jasiūno malūno liekanos. Nuomojame 6, 10 ir 20 vietų plaustus (atitinkamai rekomenduojami plaukti iki 5, 7  ar 14 žmonių grupėms).
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai